![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Erkeklerden Ahlaksız Teklif" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sahrabetis Hanımefendi bayanlara sormuş Binbir Gecedeki gibi bir teklif başınıza geldimi diye!!! Peki ben siz erkeklere soruyorum ama sorum iki uçlu olacak. Siz hiç bir kadına böyle bir teklifte bulundunuz ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Sahrabetis Hanımefendi bayanlara sormuş Binbir Gecedeki gibi bir teklif başınıza geldimi diye!!! Peki ben siz erkeklere soruyorum ama sorum iki uçlu olacak. Siz hiç bir kadına böyle bir teklifte bulundunuz mu? Veya size bir kadından bu tarz bir teklif geldi mi??? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Erkeklerden Ahlaksız Teklif Hakikaten abi ben bu konu için cevap yazmadım değilmi. Ben kimseye böle birşey teklif etmedim ama yurtdışında iken de bir iki defa kartvizitimi bırakmadım dersem yalan olur :) Hepsi sonuçşuz kalan çırpınışlar idi. Bana teklif eden olmadı zaten bu tipe de kimse etmez sanırım
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |