![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Striptiz Yapmaktan hoşlanıyor imiş !!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Seksi yıldız verdiği ropörtajda erotik hobisinin seks hayatını canlandırdığını söyledi Black Eyed Peas'in seksi solisti Stacy Ann Ferguson ya da bilinen adıyla Fergie ilginç açıklamalarda bulundu. Erkek arkadaşı Josh Duhammel'in ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Striptiz Yapmaktan hoşlanıyor imiş !!! Seksi yıldız verdiği ropörtajda erotik hobisinin seks hayatını canlandırdığını söyledi Black Eyed Peas'in seksi solisti Stacy Ann Ferguson ya da bilinen adıyla Fergie ilginç açıklamalarda bulundu. Erkek arkadaşı Josh Duhammel'in kendisine bir striptiz direği aldığı ortaya çıktıktan sonra açıklama yapan Fergie "Striptiz yaparken çok eğleniyorum. Los Angeles'da bir çok insan egzersiz yapmak için bunu kullanıyor. Hem ayrıca bu bizim seks yaşamımızı da renklendiriyor." diye konuştu. ![]() Siz de eminim ki onu seyretmekten hoşlanacaksınızdır arkadaşlar!!!! |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Striptiz Yapmaktan hoşlanıyor imiş !!! Benim hoşlanmayacağım kesin:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Striptiz Yapmaktan hoşlanıyor imiş !!! O senin kişişel tercihine bağlı tabii ki Onairci. Ki bence striptiz de bir nevi dans ve bunu iyi yapan birini seyretmek hoşuna gidebilir. Barcelona'da ben 60 yaşında neneyi gördüm Striptiz Barda |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Striptiz Yapmaktan hoşlanıyor imiş !!! Evet zevk meselesi:) Ama hemcinsimin karşımda soyunması ilgimi çekmez benim:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Striptiz Yapmaktan hoşlanıyor imiş !!! Benim de çekmez idi herhalde... Evet evet çekmez... Peki iddialı bir soru? Karşı cinsinin soyunması ilgini çeker mi !!!
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu ne biçim soru yha:) ehuheuhuehueh Bilmem çekebilir dee çekmeyebilir dee:) ühüühü utandım bak şimdi:):)
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İmpexxxxx İmpexx sen bittinnnnnnnn ne biçim soru bu ya çekmez efendim çekmezz hiç bir şey olmasına gerek yokkk aman yhaa kapatacağım gözlerimiiii
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İmpexxx sus bakim senn aaa:) Evet yani kapatalım şu konuyu bencede:) ehuehuehueheu:)kucaklıyorum
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |