![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Striptiz Yapmaktan hoşlanıyor imiş !!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "cosh duhammel farklı bir güzelliği var bu kadının ama striptiz olayı biraz itici geliyor bana.gerçi kadın bu adama yapıcakmış dansı onların hayatı onları ilgilendirir.benim sevgilim olsaydı eğer ben izin vermezdim ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Striptiz Yapmaktan hoşlanıyor imiş !!! ![]() cosh duhammel farklı bir güzelliği var bu kadının ama striptiz olayı biraz itici geliyor bana.gerçi kadın bu adama yapıcakmış dansı onların hayatı onları ilgilendirir.benim sevgilim olsaydı eğer ben izin vermezdim ne o öyle direklere tırman sonra aşşağı kay hiç hoş değil:))
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |