![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "böyle vücut gördünüzmü?" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye | Cevap: böyle vücut gördünüzmü? allahım kimseyi düşürmesin bunların eline |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: böyle vücut gördünüzmü? Bana çok da sağlıklı insan vücudu gibi gelmedi açıkcası . Kas yapacağım diye uğraşırken farklı bir varlık çıkartmışlar sanki ortaya . Ama kendileri beğeniyorsa bana göre sorun yok zaten :) |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye | Cevap: böyle vücut gördünüzmü? mutasyona mı uğramıslar ne |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: böyle vücut gördünüzmü? aman tanrım bunlarda ne öyle..ben bişeye benzetemedim..buna mı okadar cabalamıslar.. sportif durmuo ki yaratık gibi..ee herseyin aşırısı zarar işte..
__________________ melek |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |