![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Erkekler neden Rus sever?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Özellikle de internette oluşan Rus gelin sektörüne Türk erkekleri büyük rağbet gösteriyor. Neden mi? İnternette ciddi bir Rus gelin sektörü oluştu. Potansiyel Rus gelinleri tanıtan 1 .5 milyon site açıldı. ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Özellikle de internette oluşan Rus gelin sektörüne Türk erkekleri büyük rağbet gösteriyor. Neden mi? İnternette ciddi bir Rus gelin sektörü oluştu. Potansiyel Rus gelinleri tanıtan 1 .5 milyon site açıldı. Yalnızca Avustralya'da Ruslar'la evlenen erkeklerin sayısı 1 yıl içinde 7 katına çıktı. Rusya'da kadınların sayısı erkekleri 10 milyon geçince koca sıkıntısı baş gösterdi. Rus kadınlar da çareyi internetten yabancı eş aramakta buldu. İnternette başlı başına bir Rus gelin sektörü oluştu. Farklı şirketler internette kurdukları sitelerde evlenilecek Rus kadınları tanıtmaya koyuldu. Öyle ki arama motorlarına "Rus gelin" sözcüklerini yazdığınızda 1.5 milyondan fazla siteyle karşılaşıyorsunuz. Bu sitelerin girişinde "Rus kadınlar evlenince bile daima güzel ve bakımlıdır. Daima nazik ve sevgi doludur" gibi tanıtım yazıları bulunuyor. Her sitede o şirketle çalışan Rus kadınların isimleri ve adresleri, telefon numaraları listeleniyor. Avrupa ülkeleri ve Avustralya başta olmak üzere birçok ülkeden bu kadınlar için talepler geliyor. İki taraf e-posta yoluyla anlaşırsa kadın yeni kocasının yanına uçuyor ve ikili evleniyor. Bedava! Bu işlemlerde herhangi bir ödeme yapılmıyor. İki taraf tamamen birbirlerini beğenip beğenmemelerine bağlı olarak evleniyor. Rus gelinler şimdilik en çok Avustralya'da popüler. Ülkede Rus kadınlarla evlenenlerin sayısı 1 yıl içinde yüzde 700 arttı. Rus gelin modası o kadar ileri gitti ki Batılı erkeklere Rus kadınların özellikleri hakkında bilgi veren kitaplar bile basılmaya başlandı. Rus kadını güzeldir bakımlıdır, feminizme maruz kalmamıştır! Siteler Rus kadınlarını şöyle tanıtıyor. Rus kadını güzeldir. Kilosuna, saçına, süsüne dikkat eder. Spor giysilerinin yalnızca spor yaparken giyileceğini bilir. Rus kadını bir hanımefendi muamelesi görmek ister. Zayıf cins olduğunu bilir ve buna göre davranır. Feminizm dalgasına maruz kalmamıştır. Ancak bu güçsüz olduğu anl***** gelmez. Ayakta kalmayı bilir. Çingeneler gibi dans eden, votka içen ama katedralde de başını kapamayı bilen kadınların soyundan gelir. Rus kadını çalışarak ailesine destek olur. Onlar için iyi bir eğitim şarttır, iyi bir meslek ise çok önemlidir. Çoğu Rus kadını 2 ya da daha fazla dil bilir ve üniversite mezunudur. Farklı dilleri, farklı mutfakların yemeklerini, farklı felsefeleri öğrenmeye meraklıdır. habertürk
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler neden Rus sever? Rus erkekler için de geçerli mi bunca meziyet . :)) Hayır eğer öyle ise bilelim de ona göre davranalım :)) |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler neden Rus sever? şu an araştırmalar sürüyor rus erkekleri votkadan ayılırsa becerilerini öğreniriz ama Türk erkekleri her zaman olduğu gibi anlatmama gerek yok tabi şahane :)))))))))))
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Erkekler neden Rus sever? Alıntı:
Zaten O yüzde 5 de emin olun o kadar zorbadırlar ki. Siz eğer bilecekseniz İtalyan erkeklerini bilin bence :):):) Rus erkekler için dediklerim kesinlikle doğrudur arkadaşlar | |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Erkekler neden Rus sever? abla biz rusu filan boşverelim italyan erkekleri hem cok seviyolarmıs beraber oldukları bayanları evde filan yardım ediolarmıs hemde coook yakısıklılar :) |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Erkekler neden Rus sever? zaten ben ne dedim size. İtalyan erkek iyidir ( her manada ) Erkek arkadaşlar bana kızmayın ama gerçek bu. Zaten bende eskiden beri bir italyan karizması vardır. İtalyan Karizması ile Türk asaleti birleşince ben çıkıyorum meydana :):):) |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler neden Rus sever? Sevgili arkadaşlar , benim eşim İtalyan zaten :) Demeyim dedim ama dayanamadım :) |
| | |
| | #9 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler neden Rus sever? Alıntı:
Arkadaşlar konu Rus veya civarı devletlerden ülkemize kadın veya masaj adı altında yapılan ticari boyutlu işlerdi. Konuyu bu boyuta getirmek ne akıl. Türkün akıl ve zerafeti için her konuda öne çıkardığımız karizmalarımı sıralayalımda mahcup edelim sizleri? | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |