![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Bir Kocanın en zor anları.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Zaman kısıtlı. Kısa sürede karar vermek zorunda.. Eşinizi bir başkasıyla parkta yakalıyorsunuz. Eşinizle tartışıyorsunuz ve kendini suya atarak ölmek istiyor. İşte kritik nokta da burası. Yani meselenin bam teli.. En ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir Kocanın en zor anları.. Zaman kısıtlı. Kısa sürede karar vermek zorunda.. Eşinizi bir başkasıyla parkta yakalıyorsunuz. Eşinizle tartışıyorsunuz ve kendini suya atarak ölmek istiyor. İşte kritik nokta da burası. Yani meselenin bam teli.. En hassas yeri.. Eşiniz boğulmak üzere. Onu kurtarır mıydınız yoksa 'madem beni aldatıyor ölsün' mü derdiniz? Böyle bir örnek Samsun'da yaşandı. Yılmaz Atalar (27), eşi Şükran Atalar’ı boğulmak üzereyken kurtardı. Bir yandan can çekişen eş, diğer yanda aldatılmanın öfkesi.. Sahi siz olsaydınız ne yapardınız?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Kocanın en zor anları.. o anki psikolojik durumuma bağlı
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA :Riquilla: |
| | |
| | #3 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Kocanın en zor anları.. Oyle bir durumda nasıl bir psikolojik durumda olabilirsin ki? Herhalde cok sakin anlayışlı sevecen olmazdın :) Cok zor bir durum ,Allah kimseyi bu durumda bırakmasın
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #4 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Kocanın en zor anları.. Alıntı:
tabiki de eşimin boğulmasına izin vermem ilişkimizin mahkemede bitmesine izin veririm çünkü erkek yada bayan olsun hiç kimse aldatılmayı haketmiyor sorun ne olursa olsun
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA :Riquilla: | |
| | |
| | #5 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Kocanın en zor anları.. Alıntı:
| |
| | |
| | #6 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Kocanın en zor anları.. Alıntı:
Beşki ben bu konularda eksik olabilirim ama; Aldatma bence sona eren bir problemin büyütülmesidir, önmel alınmamış bir olayın da tezhürüdür. Kötü bir karekter yznsıması ve yasal zeminde ve sessizce çözüm en doğru olanıdır. Sizlere de katılıyorum. | |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Cevap: Bir Kocanın en zor anları.. bende atlardım ama sudan çıkınca hemen mahkemeye gider boşanma davası açardım hem bir hayat kurtarmak sevaptır |
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Kocanın en zor anları.. Kurtarırdım ama ben korkarım sudan dermişim...
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 34413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Kocanın en zor anları.. valla kesinlikle kurtarırdım hiç bir şey ölümü haketmiyor..intikamımı yaşarken dirhem dirhem alırdım.zaten kurtarınca utancından nasıl olsa ölürdü.. |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Kocanın en zor anları.. Kurtarırdım, çıkarttığım yerde bırakır giderdim.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |