![]() |
|
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Bir Kocanın en zor anları.." başlıklı konu görüntüleniyor, "ben olsam boğulmasına yardımcı olurdum :Entusiasmado:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 330 Rep: 32837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Kocanın en zor anları.. ben olsam boğulmasına yardımcı olurdum :Entusiasmado:
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 321 Rep: 32030 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Kocanın en zor anları.. kurtardıktan sonra öldürüp degmicek biri için hapse girmektense bogulmasını izlerdim.... beni aldatan biri benim gözümde maldan farksızdır onun için kılımı kıpırdatmadan izler, olayı mahkeme salonlarına tasıyıp kendimi rezil etmem olaki kurtuldu o sudan, ona anında yardımcı olup cehenneme yani geldigi yere postalardım..... aldatmanın bahanesi nedeni olmazzz affı hiç olmaz |
| | |
| | #13 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Kocanın en zor anları.. Alıntı:
Ben ne yapardım? Öncelikle yüzme bilmediğim için suya atlamazdım... Kurtarın adamı boğuluyor diye bağırırdım...Elbet yüzme bilen birisi suya atlar kurtarırdı... Eğer yüzme bilmiş olsam ben suya atlar kurtarırdım çünkü önce insan olmak diyorum... Sudan çıkartıp kendine gelmesini bekler sonra da eyvallah derdim ve onu orda bırakıp giderdim...Herşeyin bir bedeli vardır ve aldattıysa o kişiyle yoluna devam etmelidir...
__________________ En mükemmel adalet, vicdandır. (Victor Hugo) | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |