![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "İdeal erkek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Oturdum ve işim gücüm yokmuş gibi bunu düşündüm . Sanırım kendime göre de bir tip yarattım . Bence ( ama otuz yaşındaki yetişkin kadın halime göre ) ideal erkek tipi ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İdeal erkek Oturdum ve işim gücüm yokmuş gibi bunu düşündüm . Sanırım kendime göre de bir tip yarattım . Bence ( ama otuz yaşındaki yetişkin kadın halime göre ) ideal erkek tipi şöyle olmalı ; Otuz beş yaşın üstünde --------------------- zira , her ne kadar Cahit Sıtkı Tarancı , YAŞ OTUZBEŞ YOLUN YARISI EDER ; DANTE GİBİ ORTASINDAYIZ ÖMRÜN dese de , bence erkekler için otuz beş yaş blu çağın bitip ergenliğe geçişin başladığı yaştır . Fikren olgunlaşmanın gözle görüldüğü yaşın bu civarda olduğunu düşünüyorum . İyi eğitim almış -----------------------------Kim ne derse desin ben eğitimin gerekliliğini sonuna dek savunanlardanım sevgili arkadaşlar . Özellikle de ideal tipi yaratırken , bu olmazsa olmazı da eklemeden geçmek istemedim açıkcası . Alınan iyi bir eğitim , kişinin kendine olan güvenini perçinleyeceği gibi , toplum içinde kendisine olan güveniyle önplana çıkmasını da sağlayacaktır diye düşünüyorum . Boş konuşmayan --------------------------Benim yaşıma gelen bir kadın için sanırım karşıdaki insanda aranılan en önemli özellik ; konuşabilme yetisinin tam olması oluyor . Ne de olsa insan karşısındaki kişi ile konuşmak ve birşeyler paylaşmak istiyor . Onlu yaşlarındaki genç kız arkadaşlarımız belki ilk başta fiziki görünüme de dikkat ediyorlardır ancak bir yaştan itibaren dış görünüşten ziyade bilgili , birikimli ve konuşması ile derdini anlatabilen kişiler daha ideal bir tip haline geliyorlar . Saygılı ve görgülü ------------------------Ve bu da olmazsa olmazlardan biri bence . Kişinin kalitesini ve terbiyesini önplana çıkartan en önemli unsur ; hem partnerine hem de çevresine karşı saygılı ve görgülü davranışlarıdır diye düşünüyorum . Ağzını şapırdatarak yemek yiyen , konuşmanın ortasında bölüp lafa giren , kapıdan kadından önce geçip partnerinin paltosunu tutmayan bir erkek sanırım dışardan hoş bir tablo çizmez . Peki peki itiraf ediyorum kendime göre mükemmel erkeği yaratmaya çalıştım Eğer sizin de ideal bir erkke tipiniz avrsa anlatırsanız ben de öğrenmek isterim . Benim kadar abartmanıza da gerek yok üstelik |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İdeal erkek İdeal Kadın Güçlü olsun : Erkeğine muhtaç olmasın. Gerektiğinde karşı koyabilsin. Yerinde ve zamanında tabii + 30 olsun : Bu benim için her zaman önemlidir. Olgun kadınlar her zaman hoşuma gitmiştir Yüzü gülsün : Bir defa turşu gibi olmasın yüzü Konuşurken farkını ortaya koysun : Konuşurken sıradan olmasın |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İdeal erkek "Yüzü turşu gibi olmasın" :) buna çok güldüm sn. impex :))) |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: İdeal erkek ...........silindi ideal erkek bul![/url] bence google bile bulamaz bu söylediklerini :D
__________________ www.r10.net küresel ısınmaya hayır seo yarışması |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İdeal erkek Arkadaşım link vermesen olmazmı?:Ahsi::Ahsi:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |