![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Erkeklere özel: Hangi tür kadınlarla birlikte olmak istemezsiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "valla ben erkek olsaydım bı kere erkeksı kadınları kesın elerdım.kadın dedığın kadın gıbı olmalı .yumuşak kıbar nazık zarıf.kendıne guvensın isterdım.sevımlı olsun.bıde bı arkadaşın dedığı gıbı femınıst olsun neguzel tartışırdık.benim cok ..."
| Anketimiz: Hangi tür kadınlarla birlikte olmak istemezsiniz? | |||
| Pasaklı ve bakımsız kadınlar | | 51 | 47,66% |
| Erkeksi kadınlar | | 39 | 36,45% |
| Aşırı makyajlı ve bol takılı kadınlar | | 33 | 30,84% |
| Kültürü ve/veya zeka seviyesi düşük kadınlar | | 34 | 31,78% |
| İçip içip sarhoş olan kadınlar | | 40 | 37,38% |
| Çapkın kadınlar | | 42 | 39,25% |
| Aşırı sinirli kadınlar | | 39 | 36,45% |
| Rüküş kadınlar | | 33 | 30,84% |
| Feminist kadınlar | | 37 | 34,58% |
| Çocuksu kadınlar | | 19 | 17,76% |
| Muhafazakar kadınlar | | 18 | 16,82% |
| Çok konuşan kadınlar | | 38 | 35,51% |
| Otoriter kadınlar | | 25 | 23,36% |
| Sigara içen kadınlar | | 28 | 26,17% |
| Aşırı kıskanç kadınlar | | 32 | 29,91% |
| Ailesine aşırı düşkün kadınlar | | 27 | 25,23% |
| Hemen ağlayan kadınlar | | 33 | 30,84% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 107. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 53 ![]() | Cevap: Erkeklere özel: Hangi tür kadınlarla birlikte olmak istemezsiniz? valla ben erkek olsaydım bı kere erkeksı kadınları kesın elerdım.kadın dedığın kadın gıbı olmalı .yumuşak kıbar nazık zarıf.kendıne guvensın isterdım.sevımlı olsun.bıde bı arkadaşın dedığı gıbı femınıst olsun neguzel tartışırdık.benim cok hoşuma gıdrde o konularda tartışmak |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 1011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklere özel: Hangi tür kadınlarla birlikte olmak istemezsiniz? ailesine bagli hertülü aile meselelerini beraberce kararla herseyi paylasmali.. |
| | |
| | #23 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklere özel: Hangi tür kadınlarla birlikte olmak istemezsiniz? Pasaklı ve bakımsız kadınlar istemem ben zaten yeterince pasaklıyım Erkeksi kadınlar Bende erkeklik hormonu var fazlasına gerek yok. Aşırı makyajlı ve bol takılı kadınlar Makyajdan sonra neyle karşılacağıma bağlı. Kültürü ve/veya zeka seviyesi düşük kadınlar Bu kesinlikle olmaz konuşamadığım biriyle hiç işim olmaz. İçip içip sarhoş olan kadınlar Ertesi sabah birdaha göremez beni.Muhtemel hatırlamazda :P Çapkın kadınlar Çısssss o da ne demek :) Aşırı sinirli kadınlar Germeyin beni yeterince gerginim. Rüküş kadınlar Bu olur belki rüküşlük zor zenaattir. Feminist kadınlar Zaten bir araya gelmeyiz. Çocuksu kadınlar Bu hiç iyi olmaz ben büyüyene kadar çok zaman geçti birde büyütme süreci yaşayamam. Muhafazakar kadınlar Kesin oklavası vardır. Çok konuşan kadınlar Az konuşanı varmı. Ne vuruyon be :P Otoriter kadınlar Bu iyi severim güçlü kadınları. Sigara içen kadınlar İki kül tablası gibi dolaşırız. Aşırı kıskanç kadınlar Hepsi kıskanç ayar düğmesi olan varmı. Ailesine aşırı düşkün kadınlar Aile derken ? Hemen ağlayan kadınlar Hemen ağlayan hemen gülebilir olabilir.
__________________ Saçların ..., Hani saçlarının rüzgarda uçuşunu seyredecektim....., |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |