FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Erkekler ,Vah Erkekler

Erkeklere özel: Hangi tür kadınlarla birlikte olmak istemezsiniz?

YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Erkeklere özel: Hangi tür kadınlarla birlikte olmak istemezsiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Liste hakikiaten zorlayıcı :) Sanırım hepsinin dozunu iyi ayarlamak lazım ama ben erkek olsaydım ; Pasaklı ve bakımsız kadınlar Kültürü ve/veya zeka seviyesi düşük kadınlar Rüküş kadınlar Çok konuşan kadınlar ..."

Anketimiz: Hangi tür kadınlarla birlikte olmak istemezsiniz?
Pasaklı ve bakımsız kadınlar 51 47,66%
Erkeksi kadınlar 39 36,45%
Aşırı makyajlı ve bol takılı kadınlar 33 30,84%
Kültürü ve/veya zeka seviyesi düşük kadınlar 34 31,78%
İçip içip sarhoş olan kadınlar 40 37,38%
Çapkın kadınlar 42 39,25%
Aşırı sinirli kadınlar 39 36,45%
Rüküş kadınlar 33 30,84%
Feminist kadınlar 37 34,58%
Çocuksu kadınlar 19 17,76%
Muhafazakar kadınlar 18 16,82%
Çok konuşan kadınlar 38 35,51%
Otoriter kadınlar 25 23,36%
Sigara içen kadınlar 28 26,17%
Aşırı kıskanç kadınlar 32 29,91%
Ailesine aşırı düşkün kadınlar 27 25,23%
Hemen ağlayan kadınlar 33 30,84%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 107. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-11-2007, 05:28 PM   #11
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor
Cevap: Erkeklere özel: Hangi tür kadınlarla birlikte olmak istemezsiniz?

Liste hakikiaten zorlayıcı :) Sanırım hepsinin dozunu iyi ayarlamak lazım ama ben erkek olsaydım ;

Pasaklı ve bakımsız kadınlar

Kültürü ve/veya zeka seviyesi düşük kadınlar

Rüküş kadınlar

Çok konuşan kadınlar

Hemen ağlayan kadınlar

bunlardan özellikle uzak dururdum . Hiç ama hiç hoşlanmadığım karakterler bu maddelere dahil olanlardır :)
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 18-11-2007, 05:33 PM   #12
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dostum deyıp, sırtımdan vuranların, hayatımda bı an bıle yerı yok! Beylerbeyı

Blog Mesajları: 1
Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor

Pasaklı ve bakımsız kadınlar
Erkeksi kadınlar
Aşırı makyajlı ve bol takılı kadınlar
Kültürü ve/veya zeka seviyesi düşük kadınlar
İçip içip sarhoş olan kadınlar
Çapkın kadınlar
Aşırı sinirli kadınlar
Rüküş kadınlar
Çok konuşan kadınlar Bılhassa:) Benden uzak dursunlar plss:))
Hemen ağlayan kadınlar
Alt 21-11-2007, 02:52 AM   #13
Aktif Uye

PAM.aRt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen...

PAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyor
PAM.aRt - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
efsanegeridöndü´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben her telden çalarım fark etmez
hay allh gece gece güldürdün yea
PAM.aRt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 23-11-2007, 02:03 PM   #14
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

bir de hangi tür kasdınla birlikte olmak isterdınız diye konu açsak cevaplar nasıl olur?
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23-11-2007, 03:26 PM   #15
Uye

TEMREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
scia ud non sciam

TEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolunda

Çok zor soru sorulmuş burda. Nasıl olması gerektiğini düşündüm ama aklıma hep nasıl olmaması gerketiği ile ilgili şeyler geliyor... Mesela neler mi

1.- Her soruya soru ile cevap vermeyen.
2.- Tv kumandasını eline geçirdiğinde ilk magazin progr***** takılıp ağzını açarak saatlerce izlemeyen.
3.- Dışarı çıkacağınız zaman sizi kapının önünde 2 saat bekletmeyen.
4.- En ufak eleştiri yada tartışmada iki gözü iki çeşme olmayan.
5.- Her Allahın günü "Beni hala seviyormusun" diye sormayan.
6.- Her ay kredi kartı limitini aşan ama bankanın yolunu dahi bilmeyen.
7.- Bütün dolabı tepeleme dolu iken " Hayatım giyecek hiç bir şeyim yok" demeyen
8.- Siz en sevdiğiniz diziyi izlerken yada bir filmi beğeni ile takip ederken " hayatım mutfakta yardım et bana" diye tutturmayan.
9.- Sabah 09:00 dan gece 22:00 ye kadar alışveriş yapıp eve küçük poşet ile gelmeyen.
10.-Bulaşık yıkarken kadın-erkek eşitliğindne bahsedip eve tek kuruş faydası olmayan.
11.- Durup durup 10 yıl sonra, "İlk karşılaştığımızda üzerimde ne vardı ?" gibi sorular sormayan.

Bu maddeleri baya bir uzatabilirim ama manası olmaz sanırım. Öyle bir kadın yer yüzüne geldiğinden bile şüpheliyim. O yüzden bence boş hayalleri bırakıp kaderimize razı olacağız mecburen :)
TEMREN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23-11-2007, 10:25 PM   #16
Kısıtlanmıs Uye
Derya ablama Saygılarımla º°”˜`”°º×攈緁攗 DeRYa AblaCım 攩

Sc[o]rp!an!st* gözlemlemek için görkemli biriSc[o]rp!an!st* gözlemlemek için görkemli biriSc[o]rp!an!st* gözlemlemek için görkemli biriSc[o]rp!an!st* gözlemlemek için görkemli biriSc[o]rp!an!st* gözlemlemek için görkemli biriSc[o]rp!an!st* gözlemlemek için görkemli biri
Sc[o]rp!an!st* - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
ErDaLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
eksik olan dürüst kendine güvenen ve konuşmasını bilen
bencede oyle kardes.o neymıs ya cok konusan kadın.
dusunsene tepende cok konusan bır sevgılın war ve sen macı ızlıosun kadın sırf konusuo sen maca bakmaya calısıosun coz zor olurdu ....
Sc[o]rp!an!st* isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-01-2008, 05:27 PM   #17
Uye

kAoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

kAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyor

yalnız pasaklı ve bakımsız kadınlar önde gidio..şaşırdım valla erkekler bakımlı kadınları beğenir sanıodum ben :) bigün bakımsızlığımın bana kazanç getireceğini hiç düşünmemiştim :)
kAoSs isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-01-2008, 10:39 PM   #18
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Admin bey bu anketin tam tersini istiyoruz sanırım bu hakkımız var dimi
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-02-2008, 11:24 PM   #19
Uye

sarahhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

sarahhh has a spectacular aura aboutsarahhh has a spectacular aura about

Alıntı:
TEMREN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok zor soru sorulmuş burda. Nasıl olması gerektiğini düşündüm ama aklıma hep nasıl olmaması gerketiği ile ilgili şeyler geliyor... Mesela neler mi

1.- Her soruya soru ile cevap vermeyen.
2.- Tv kumandasını eline geçirdiğinde ilk magazin progr***** takılıp ağzını açarak saatlerce izlemeyen.
3.- Dışarı çıkacağınız zaman sizi kapının önünde 2 saat bekletmeyen.
4.- En ufak eleştiri yada tartışmada iki gözü iki çeşme olmayan.
5.- Her Allahın günü "Beni hala seviyormusun" diye sormayan.
6.- Her ay kredi kartı limitini aşan ama bankanın yolunu dahi bilmeyen.
7.- Bütün dolabı tepeleme dolu iken " Hayatım giyecek hiç bir şeyim yok" demeyen
8.- Siz en sevdiğiniz diziyi izlerken yada bir filmi beğeni ile takip ederken " hayatım mutfakta yardım et bana" diye tutturmayan.
9.- Sabah 09:00 dan gece 22:00 ye kadar alışveriş yapıp eve küçük poşet ile gelmeyen.
10.-Bulaşık yıkarken kadın-erkek eşitliğindne bahsedip eve tek kuruş faydası olmayan.
11.- Durup durup 10 yıl sonra, "İlk karşılaştığımızda üzerimde ne vardı ?" gibi sorular sormayan.

Bu maddeleri baya bir uzatabilirim ama manası olmaz sanırım. Öyle bir kadın yer yüzüne geldiğinden bile şüpheliyim. O yüzden bence boş hayalleri bırakıp kaderimize razı olacağız mecburen :)
inanın bu saydıgınız maddelere çok güldüm harikasınız
ya biz bu kadar batıyormuyuz erkeklere...
sarahhh isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14-02-2008, 06:11 PM   #20
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Alıntı:
Selinamm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Admin bey bu anketin tam tersini istiyoruz sanırım bu hakkımız var dimi
Tamam işte bence sizde düzenleyin bir ankte bizde görelim ne olmaması gerektiğini

Seçenekler
Stil