![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Erkeklere kupe yakisirmi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tamamen katılıyorum dedikerinize . :)..."
| Anketimiz: Erkeklere küpe yakisirmi? | |||
| bazilarina | | 63 | 46,67% |
| görürsem döverim | | 14 | 10,37% |
| evet | | 8 | 5,93% |
| Biz böylemi gördük hayır! | | 32 | 23,70% |
| Küpesine göre değişir | | 5 | 3,70% |
| Caiz değil | | 13 | 9,63% |
| Katılımcı sayısı: 135. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? Tamamen katılıyorum dedikerinize . :) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #52 |
| Aktif Uye | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? bu küpeyi neden takarlar hala anlamış değilim.şöle bi baktığımız zaman küpe takan erkekler zaten yakışıklı benim izlenimim.Yane ben hiç görmedim tipsiz bi adam küpe takerken.Eee daha ne istiyosun zaten yakışıklısın küpe ile ne kazanacaksın?ben diyorumki bize yakışmaz.Takanada bişey demeyiz tabe Birse biz böyle görmedik diye bi seçenek vardıya ben babamın küpe takmış halini pek düşünemiyorum hehe. gözümün önünde güzel bi resim canlandı |
| | |
| | #53 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? bazı erkeklere gerçekten de yakışıyor ama kabul edin...:))))))
__________________ http://img02.yehhe.com/images/169025.gif |
| | |
| | #55 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 70 ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? ![]() isteyen dövsün isteyen sevsin takıdan ne delikanlı nede erkek olunur erkeği erkek yapan unsuru herkez biliyor =) benim iki kulağımdada halka var bazen yaprakta takarım =D Konu yaprakgil tarafından (17-01-2008 Saat 01:41 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #56 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 278 Rep: 27562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? yani kulağınız delik ve yaprak takıyorsunuz, rahatsız eden olmuyor mu ? |
| | |
| | #57 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 70 ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? önemli olan insanın kendi ile barışık olması ve kendine yakıştırması kimine yakışır kimine yakışmaz kimi sever kimi sevmez önemli olan insanlara saygılı olmak kızlar genelde küpe takan erkeklerden hoşlanır bunu gerçekten görebiliyoruz sevmeyen nadir çıkıyor ve kibarca söyler bence olmaması yada ufak birşey taksan daha iyi olur diyenlerde oldu. erkekler ise semtten semte değişiyor genelde uzaylı görmüş gibi bakan erkekler oluyor... ben sokakta yürürken bir erkeği hayatımda sdikatlice inceleyip görünüşü hakında yorum yapmayı heleki laf atmayı kafamın ucundan geçirmedim. bunu yapanların cinsel sorunları olduğunu düşünüyorum laf atmayan yokmu var tabiki ama bu onların sorunu benim deil... =) |
| | |
| | #58 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? bence bazılarına yakışıyo,tarza göre değişiyo.arkadaşımın abisine çok yakışıyo maşallah:D bu arada caiz midir?hayır,değildir.
__________________ insanlar başaklar gibidir.içleri boşken başları havdadır.doldukça eğilirler. montaigne |
| | |
| | #59 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? sormaya bile gerek yok görürsem DÖVERİM. Aaaaa o nasıl şey öyle sen takmazsan takma dövmekte neymiş yaaaa valla bazılarına yakışıyor aama caizmi bilmiyorum sanırım tartışılır:Entusiasmado: |
| | |
| | #60 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? Bence erkeklere küpe yakışıyor.Fatih Sultan Mehmet'te küpe takmış.Dinende caiz tabi. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| anket, erkek, kupe |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |