![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Erkeklere kupe yakisirmi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "bazı erkeklere çok yakıştırıyorum ama bazılarına da hiç yakışmıyor.ben yine de küpeli erkekleri tercih ederim :smile:..."
| Anketimiz: Erkeklere küpe yakisirmi? | |||
| bazilarina | | 63 | 46,67% |
| görürsem döverim | | 14 | 10,37% |
| evet | | 8 | 5,93% |
| Biz böylemi gördük hayır! | | 32 | 23,70% |
| Küpesine göre değişir | | 5 | 3,70% |
| Caiz değil | | 13 | 9,63% |
| Katılımcı sayısı: 135. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: konya Yaş: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 23 ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? bazı erkeklere çok yakıştırıyorum ama bazılarına da hiç yakışmıyor.ben yine de küpeli erkekleri tercih ederim :smile: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
| Banned | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? Bence evet 18 senedir turizimdeyim yıllardır küpe takıyorum ayrıca her şey yakışması adına yapılmaz kanaatindeyim önemli olan küpe takmak değil onu taşıyabilmek. kızlar beyeniyo modern bir görüntüsü ouyor diye takan hiç takmasın.. |
| | |
| | #33 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? küpe bir erkeğe bence yakışmıyor ama şimdiki zamanda çok moda oldu bazı erkeklere yakışıyor ama bazıları takıyor hiç güzel olmuyor bir dahaki sefere küpe taktıktan sonra aynaya bakım dışarı çıkmalarını tavsiye ederim erkeklere
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA :Riquilla: |
| | |
| | #34 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: antalya
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? küpe byanlara yakışır biz böylemi gördük hatır ama şimdi bayanı da erkeğide takıyor biz böyle görmedikki biz küpeyi bayanlarda gördük herşeyi yerinde ve üzerinde görmek güzeldir ben böyle görmedimki
__________________ sevmek nedir bilmeyeni aşkı hiçe sayandan sen kurtar tanrım. |
| | |
| | #35 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? Kesinlikle erkelere küpe yakışmıyor. Ben hep derim şimdide aynısını yazıyorum erkeklerde bileklik yakışıyor ama boynuna zinzir ve birde küpe hiç yakışmıyor, yakında halhalda takar bu erkekler! Benim eski sevgilimde küpe takardı ve ben yasaklamıştım.. Kesinlikle karşıyım.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #36 |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? kardeşim edebiyet 2. sınıfta okuyor ve küpe takıyor.. ona çok yakıştırıyorum...ama eşime kesinlikle yakışmaz... zaten teklif bile etmem... |
| | |
| | #37 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? küpe takan erkeğin ilk öncelikle tipi ve aile ve çevresi buna müsait olması lazım ayrıca erkek dediğin erkek gibi erkek olması lazım ne o küpe felan boş versene ya küpe felan erkek adama yakışmaz şahsen kendi adıma beni bozar seserilerin küpe takdığı nerede görülmüş :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #38 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? bence uzun saç ve küpe erkeklere kadınlardan daha çok yakışıyor. bir erkek ne kadar çirkin olursa olsun saçı uzun olduğunda çok değişiyor. |
| | |
| | #39 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? kısa saç ve küçük bir küpe...bu tiplerde küpe iyi duruyor.. |
| | |
| | #40 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? ısaf istanbul fuarına katılmıştım ve orda biriyle tanıstım kısa boylu bos bol takım elbise bebek yüzlü kasında cizik vardı yani jilet atmıs gibi kesmisti kasından bi kısım ve küpesi vardı kulagında siyah ufak cok sirin duruyordu bnce yakısmıstı ve bi arkadasımda da var cok da güzel duruo ;) |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| anket, erkek, kupe |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |