![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "Erkeklere kupe yakisirmi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bence aksesuar önemli; lakin bireyin kişiliğini de yansıtması da bir o kadar önemli.Yani eyreti durmamalı sonradan olmamalı....cinsiyet çok ta önemli diil.Kısacası kişi çok iyi taşıyabilmeli........"
| Anketimiz: Erkeklere küpe yakisirmi? | |||
| bazilarina | | 63 | 46,67% |
| görürsem döverim | | 14 | 10,37% |
| evet | | 8 | 5,93% |
| Biz böylemi gördük hayır! | | 32 | 23,70% |
| Küpesine göre değişir | | 5 | 3,70% |
| Caiz değil | | 13 | 9,63% |
| Katılımcı sayısı: 135. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? Bence aksesuar önemli; lakin bireyin kişiliğini de yansıtması da bir o kadar önemli.Yani eyreti durmamalı sonradan olmamalı....cinsiyet çok ta önemli diil.Kısacası kişi çok iyi taşıyabilmeli..... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? takana laf söylemem ama biz babalarımızdan dedelerimizden böyle mi gördük? küpe , dövme vs........ bunlar küçük şeyler ama bizim kültürümüzde yok globalleşmebu olmasa gerek kendimize örnek alacak eminin daha iyi şeyler vardır özenti insan düşüncesini köreltir.............. |
| | |
| | #23 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? slm mıllettttttttt bence YAKIŞIR YAKIŞIR YAKIŞIR tabı takan kışıye kupeye görede değişır ama sölemeden gecemıycemmmmm benmm eskı erkek arkadasım da cok karşıydı ama sırf ben ıstıyorum dıye taktı kiiiiiiii bır cok genç kız bayılır erkekte kupeyı HEYYYY ERKEKLERR KUPE KIZ TAWLAMADA EN ETKILI SILAHH benden sölemesi futbolcu beckham bu adama yakışmıyor dıyen warmııııııııı???????? |
| | |
| | #24 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? Alıntı:
| |
| | |
| | #25 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? Alıntı:
| |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? küpe delikanlı adamı bozar. artık çoğu kişi takıyo bide bazıalrı kendilerini savunma yapmışlar Sultan Yavuz Taktı bizde takarız die S.yavuz niyetinde takana eywallah aama oğlanlık olsun die takanlara bide biz vururuz Suadiyeli..... |
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? Ne kadar çirkin bir ifade tarzı!!!Delikanlılığın tarifi bu değil benim bildiğim(ben mi çağdışıyım anlamadım)Ayrıca kişilerin cinsel tercihleri kimseyi ilgilendirmez,siz zannedersem mahalla köşelerinde bekleyen namus bekçilerisiniz.Ayrıca sultan yavuzun cinsel tercihini kim biliyor.......... |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? Benim içime pek sinmiyor küpe olayı ama yakışanı var olabilir mümkündür bir ynadan :) |
| | |
| | #29 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? |
| | |
| | #30 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkeklere kupe yakisirmi? |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| anket, erkek, kupe |