![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Erkekler ,Vah Erkekler forumu içinde "erkekler regl olsalardı:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: mrs.x.ray ´isimli üyeden Alıntı tabiki abartı bence de mahremiyet denilen bi karam var ve bu durumun alelade yaşanması öngörülseydi yaşanırdı.şahsen hiç beğenmedim. bu konuda aynen sana katılıyorum...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler regl olsalardı:) bu konuda aynen sana katılıyorum.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #13 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler regl olsalardı:) Sizlere şöyle diyim bu reklamlar dünyanın her yerinde var ama yayınlandıkları saat geç saatlerdir.bizde tam tersine sabah kuşağında bile rastlamanız mümkün?bu tip konular çocukların merak ve her şeye olan ilgileri nedeniyle gelişim sürecindeki çocukların ruhsal yapısını etkileyebilecek nitelikte?Ebeveynler ne kadar hassas olursa olsun gün içerisinde bu tarz reklamlar çıkmakta sadece ped reklamları değil üstüne üstlük prezarvatif reklamlarıda oldukça sık görünmekte....bu reklamların en ilginç yanı ise sponsorluk anlaşması yaptığı kulüpler sayesinde çok daha fazla revaçta tutuluyor.....Bu tarz reklamlar bir sansür veya belli bir yayın saatinde izin verilmesi gerekir zaten avrupa ülkelerindede böyle!Nasıl sigara ve içki reklamları için bir sansür uygulaması yapılıyorsa bu ürünler içinde aynısı yapılmalı bence....... |
| |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 34413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler regl olsalardı:) Sevgili arkadaşlar hangi devirde yaşıyoruz allah aşkına.Bu televole kültürü içinde sizler takıla takıla ped reklamlarınamı takıldınız.Mahremiyet diye konuşmaktan vede seyretmekten "güya" sıkıldığınız olay; bir kadının sağlıklı gelişim göstergesi.Bence sizler çocuklarınızı ped reklamlarından yada bununla alakalı konuşmalardan sakınacağınıza Tv lerde her dakika yayınlanan kim ,kiminle,nerede, napıyor diyen programlardan koruyun!!!!!!!!! sevgilerle iyi forumlar..... |
| |
| | #15 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler regl olsalardı:) konu magazin ya da televole olsaydı onunla ilgili düşüncelerimizi yorumlarımızı da yazardık çocuk gelişimini çocuğumuz olmasa da az çok biliyoruz ama konumuz başka.ve burda herkes fikrini belirtmekte özgür beğenilir ya da beğenilmez.ve ben beğenmedim diyorum. |
| |
| | #16 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 34413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler regl olsalardı:) Derdim sizlerin beğenisi değil mahremiyet diye bahsettiğiniz konunun çocuk gelişimiyle bir alakası yok.bu sadece gözümüzde çok büyüttüğümüz bazı şeyleri tiye almaktı...fakat sizler olayı çok farklı boyutlara çektiniz tartışmak istediğiniz etik değerlerse bunu her türlü platformda sizlerle tartışırım. |
| |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: erkekler regl olsalardı:) BENCE BU BİR SAÇMALIKTAN İBARET İĞRENÇ İĞRENÇ İĞRENÇ.....:mad: |
| |
| | #18 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: erkekler regl olsalardı:) Tamam konu biraz fazla müstehcen ama bu konu buraya eklenirken zaten komik bir yazı diye eklenmiş. Bende beğenmedim hatta okurken hakikaten ögg de oldum ama bunun içinde konuyu ekleyen arkadaşa birşey demedim. Konuyu daha ciddi mercilere çektikçe konu cidden daha ciddi bir hal alacak. Birde hani reklamlar muhabbeti var ya. Hangi avrupa ülkesinde öyle bir uygulama var imiş merak ettim. Ped reklamları gayet olağan bir şekilde her saatte yayınlanıyor ( zaten aksi olsa saçma olur idi. Sonuçta bayanlara hitap eden bir ürünü elbette gündüz saatlerinde yayınlayacaksın ). ama içki ve sigara gibi ürünler için aynı şeyi diyemeyeceğim. Bu arada Capridiemcan arkadaşım konu hakikaten çok ağır be. |
| |
| | #19 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: erkekler regl olsalardı:) arkadaş ne yalan sölim ben de abartılı buldum. kadınlar için özel bi durumun ifşa sı gibi geldi. özel bi durum olmasaydı açıktan açığa kendileri ifşa ederdi
__________________ Sevdamızın; Adı:Berrak, Sonu:Toprak, Dönen:Alçak, Olsun. |
| |
| | #20 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler regl olsalardı:) Konunun içinde fazla müstehcen,aşağılayıcı kelimeler olduğu için konu kapatılmıştır.Burası Türkiye daha okadar batılı olmadık.lütfen böyle konular yazmayalım arkadaşlar.....
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |