![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Estetik / Estetik Cerrahi forumu içinde "burun törpüleme yardım arkadaslar" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba arkadaslar ben sızden burun torpuleme hakkında bılgı ıstıyorum acaba yaptıran arkadaslarımız weya hakkında bırsey bılen arkadasımız warsa bıldgılerını paylasabılırmı vede acaba fıyatı ne kadardır..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 152 ![]() ![]() | merhaba arkadaslar ben sızden burun torpuleme hakkında bılgı ıstıyorum acaba yaptıran arkadaslarımız weya hakkında bırsey bılen arkadasımız warsa bıldgılerını paylasabılırmı vede acaba fıyatı ne kadardır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: burun törpüleme yardım arkadaslar BURUN ESTETİĞİNDE SON NOKTA MİKRO-RİNOPLASTİ : hekimce.com : Güvenilir Bilgi - Saglikli Yasam Burada konunuz ile ilgili bir yazı var okuyabilirsiniz.. Artı çok kötü ağrılar çeken insanlar olduğunu duydum Mutlaka kışın yaptırın yazın burnunuzun üzerinde bandajla gezmek kötü bişey artı yazın insanlar acılara daha az dayanıklı oluyor.. Umarım yardımcı olabildim
__________________ I dont know what i want but i want it now |
| | |
| | |