![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Estetik / Estetik Cerrahi forumu içinde "Dermatolog Dr. Eylem Acar sorularınızı yanıtlıyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sorularınız için doktorumuza aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz. Aşağıda ki adresten doktorumuza ulaşıp sorularınıza cevap bulabilirsiniz. este.world@hotmail.com Altunizade beyaz köşk..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 359 ![]() ![]() ![]() ![]() | Dermatolog Dr. Eylem Acar sorularınızı yanıtlıyor Sorularınız için doktorumuza aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz. Aşağıda ki adresten doktorumuza ulaşıp sorularınıza cevap bulabilirsiniz. este.world@hotmail.com Altunizade beyaz köşk Konu este-world tarafından (24-01-2008 Saat 11:36 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Dermatolog Dr. Eylem Acar sorularınızı yanıtlıyor iyi akşamlar eylem hn sizi perşembe günü atv gelin kaynana progıramında izledim size ulaşmak istiyorum am ne adresinizi bula bildim nede tlf nunuzu bula bildim benim sorum şu kızım 16 yaşında göğüs kısmı ve sırt bölgesinden bir anda beyaz lekeler çıktı ilk etapta ilgilenmedim daha sonra gecmeyince dr götürdüm bana mantar dedi sprey verdi ilacın ismi (oceral) kulanıyor ama bi faydası yok gerci dr hn bana bir acıklamasını yapamadı düzgün bende iyi bir dr arıyordum tesadüfen sizi izledim ve tlf bağlantıların sonucunda verdiginiz okadar net cevaplar vardıki beni bayagı konuşmanızla etkilediniz ve hemen size ulaşmak istedim bizim ssk karnemiz var sadece özel yerinizmi var yoksa bir hastanedede çalışıyormusunuz eyer mümkünse bana tlf ve adresinizi bildire bilirmisiniz size ulaşmak istiyorum ilginizden dolayı şimdiden çok tşk ederim iyi akşamlar saygılarımla |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 359 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dermatolog Dr. Eylem Acar sorularınızı yanıtlıyor Merhabalar öncelikle gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.Doktorumuza 0216 474 54 54 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |