![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Estetik / Estetik Cerrahi forumu içinde "İşte ideal göğüs nasıl olmalı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çok karamsar olma sevgili güzelkız :Entusiasmado: Çooook nadşr de olsa karşıdaki kadını cinsel obje ve baldır bacak olarak görmeyen , gerçekten kadına ve beynine önem veren erkekler de var . ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İşte ideal göğüs nasıl olmalı? Çok karamsar olma sevgili güzelkız :Entusiasmado: Çooook nadşr de olsa karşıdaki kadını cinsel obje ve baldır bacak olarak görmeyen , gerçekten kadına ve beynine önem veren erkekler de var . İnan bana , ben şahidim . |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: fransa
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: İşte ideal göğüs nasıl olmalı? Dedigin gibi cok nadirler o yuzden ben sahit olamadim malesef:Entusiasmado: |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İşte ideal göğüs nasıl olmalı? Arkadaşlar erkekler olarak pek fazla seçenek yok ortada ya hemcinslerimizi örnek alıcaktık yada bayanları. Erkeklerin doğasında olanda bu. Konuyu araştıranlarda bu işi erkek oldukları için değil bilime hizmet olarak yapmışlardır.Araştırmanın sebebi bayanlar
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İşte ideal göğüs nasıl olmalı? Elbette , ben zaten bir kadın olarak gece gündüz oturup " acaba ideal göğüs nasıldır" diye düşünüyordum , sağolsun bilimadamlarımız . ![]() İşin şakası bir yana estetiğe düşkün bayanları memnun etmek amacıyla , estetisyenlerin yaptığı bir araştırma diyor ve artık susuyorum . :Entusiasmado: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |