![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Gebelik (Hamilelik) forumu içinde "sezeryan ameliyatı video" başlıklı konu görüntüleniyor, "izleyin mutlaka yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar... Kadın Sağlığı - Kadın Hastalıkları ters sezeryan .... kadinsagligi.com Makattan doğuş..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sezeryan ameliyatı video izleyin mutlaka yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar... Kadın Sağlığı - Kadın Hastalıkları ters sezeryan .... kadinsagligi.com Makattan doğuş |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: sezeryan ameliyatı video AHHH bide seyredebilseydim :(( |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sezeryan ameliyatı video araştırmalarım sonucunda yeni bir sezeryan ameliyatı vıdeosu buldum iyi forumlar http://www.izleo.com/video/4990 |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 355 Rep: 35197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sezeryan ameliyatı video Aman yarabbi cihese bunu izlerken kalp atışımı duydum bu doktorlar nekadar soğuk kanlılar,Allah'ım o çocuğun çıkartılması falan acayip oldum. |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sezeryan ameliyatı video maalesef onlar artık alışkın böyle şeylere onlara su içmek gibi bir şey olmuş mesela ben şöyle bir örnek vereyim benim oğlum dünyaya geldikten 4-5 gün sonra haberlerde izledim doğum esnasında doktor bebeğin kafasını koparıor işte asıl bu tip insanlardan korusun allah şükür yarabbime sağlıklı bir oğlum oldu... |
| | |
| | #6 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 355 Rep: 35197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sezeryan ameliyatı video Alıntı:
| |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: sezeryan ameliyatı video bende sezeryan ile doğum yapacağım ve çok korkuyorum doktoruna ne kadar güvenirsen güven korkuyorsun işte sen baygın iken kontrolü kaybettiğin için belkide herşeyi görmek duymak istiyorum ama buna da cesaretim yokkk
__________________ http://tickers.baby-gaga.com/p/dev268pp___.png |
| | |
| | #8 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sezeryan ameliyatı video Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |