![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Gebelik (Hamilelik) forumu içinde "kürtaj sonrası görüntüler" başlıklı konu görüntüleniyor, "izledikten sonra kürtaj olmayı düşünen anne adayları tekrar düşünsünler:eek: bence ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar...:smile: :smile: :smile: izlemek icin tıklayın..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kürtaj sonrası görüntüler izledikten sonra kürtaj olmayı düşünen anne adayları tekrar düşünsünler:eek: bence ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar...:smile: :smile: :smile: izlemek icin tıklayın |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: kürtaj sonrası görüntüler ya çok kötü ya gerçekten onlar nası anne insanda vicdan olur ben daha anne olmadan vicdanım sızladı ağladım yani bilmiorum da madem doğurmıcaksın neden hamile kalıosun yani eski zamanlarda yaşamıoruzki teknoloji iice gelişti ne bilim korun yani off ya neyse yasık bu çocuklara:mad: |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: kürtaj sonrası görüntüler kanım dondu çok kötü....ama bi okadarda şaşırtıcı :eek: bebeklerin okadar minikken yetişkin insan şeklinde azaları olmasına çok şaşırdım doğrusu way be daha keşfediceğim ne çok şeyh war bööle hey dünya seni sewiorum ve herşeye rağmen senden korkmuorum:biggrin: |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: kürtaj sonrası görüntüler kahretsin yaaa bu bir cinayettt |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kürtaj sonrası görüntüler haklısınız korkunç bencede allah kimseye yaşatmasın böyle şeyleri bence yorumlarınız için teşekkürler iyi forumlar |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: kürtaj sonrası görüntüler annecim ya dehşet verici bişey:mad: |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: kürtaj sonrası görüntüler 10haftadan sonraki kürtaj yasal değildir.zaten 10 haftalık bebek 5cm kadardir.orada gosterilenlere bakarsaniz bozuk paradan buyukler,onlar 10haftadan buyuk yani yasal olmayan kurtaj görüntüleri.. |
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 278 Rep: 27562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kürtaj sonrası görüntüler 250 ytl fiyatı var , 10-15 dakikalık bir iş , istanbul laleli de kadınlar sıraya girmiş durumda, ayrıca randevu ile alıyor doktorlar, doktorların hemen hepsi hanım doktor, özel muayenehaneler |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kürtaj sonrası görüntüler bu vahşete öncelikle :mad: doktorlarımızın dur demesi lazım para kazanmak için deil hayat kurtarma görevlerini hatırlamak için uğraşsınlar:mad: bence insan kıyamaz yaaa gerçektende vahşet yorumlarınız için teşekkürler iyi forumlar... |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Arkadaşlar düzgün görüntülüyemiyorum... Biri bana yardım etsin.Acaba indirmem grken i program mı var??? Sadece açıyo ama her taraf sadece bi kaç renk oluyo ve hiçbişi anlamıyorum HELP |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |