FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Gebelik (Hamilelik)

Web Tasarım Estetik R R key ödemeleri R R R R Alışveriş

kürtaj sonrası görüntüler

Supermeydan Kadın katogorisi Gebelik (Hamilelik) forumu içinde "kürtaj sonrası görüntüler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: H_YUCEL ´isimli üyeden Alıntı görüntüler çok korkunç gerçekten allah kimsenin başına vermesin ama bu doğal birşey sonuçta bazı durumlar kürtajı şart kılıyor anasız babasız olacaksa eğer çocuk bence bu ..."

Seçenekler Stil
Alt 16-09-2008, 01:04 PM   #31
Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Canlının Ölümü Tadacağını Ama Sadece Bazılarının Hayatı Tadacağını Öğrendim

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor
Cevap: kürtaj sonrası görüntüler

Alıntı:
H_YUCEL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
görüntüler çok korkunç gerçekten allah kimsenin başına vermesin ama bu doğal birşey sonuçta bazı durumlar kürtajı şart kılıyor anasız babasız olacaksa eğer çocuk bence bu şekilde çocuğu yok etmek daha doğru...
Konu size birşeyler hatırlattığı için onay veriyor,olağan karşılıyorsunuz sanırım.Bencilce düşünmeyin.Bir anlık zevk uğruna yapılan hatanın payını küçük bir canlıya ödetmenin mantığı nerde.Kolaya kaçmak basit insanların çözümüdür.Teknolojiyi başka imkanlar için kullanmak yeni öğrenilen şeyse tıp imkanlarını kullanmak yani korunmak çok daha önceden bilinen birşeydir.Evli yada değilsiniz,seviyorsunuz yada kaçamak bir ilişkiniz var kürtajda bu seçenekler önemini kaybeder.Sonuca katlanan cenindir.Kişi burda bencildir ve aklı sadece bel altı çalışmaktadır,sonuç sonradan düşünülecek kadar önemsizdir.
Sonuç tokat gibi yüzüne çarptığında çare caniliktir ve cinayettir.Günahtan önce akılsızlıktır, bencilliktir,vijdansızlıktır.
meys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 16-09-2008, 01:22 PM   #32
Super Aktif

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor

Alıntı:
meys´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Konu size birşeyler hatırlattığı için onay veriyor,olağan karşılıyorsunuz sanırım.Bencilce düşünmeyin.Bir anlık zevk uğruna yapılan hatanın payını küçük bir canlıya ödetmenin mantığı nerde.Kolaya kaçmak basit insanların çözümüdür.Teknolojiyi başka imkanlar için kullanmak yeni öğrenilen şeyse tıp imkanlarını kullanmak yani korunmak çok daha önceden bilinen birşeydir.Evli yada değilsiniz,seviyorsunuz yada kaçamak bir ilişkiniz var kürtajda bu seçenekler önemini kaybeder.Sonuca katlanan cenindir.Kişi burda bencildir ve aklı sadece bel altı çalışmaktadır,sonuç sonradan düşünülecek kadar önemsizdir.
Sonuç tokat gibi yüzüne çarptığında çare caniliktir ve cinayettir.Günahtan önce akılsızlıktır, bencilliktir,vijdansızlıktır.
Kırmızı ve hatta kıpkırmızı yaptığım cümleye bir not düştükten sonra, imzamı basıyorum TERENNÜMLERİNİZE...............

Bilinmelidir ki ;
Zararlı olan şeyler günah sayılmışlardır.
Yani , günahların altını eyer deşerseniz, mutlaka önemli bir sebebe binaen günah sayılmışlardır günah dediklerimiz.....
Yani ,Tüm vicdansızlıklar ve akla muhalif tüm fiiller dir GÜNAH.

Vicdansızlıklara mazeret bulunamaz.
aliÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 16-09-2008, 01:32 PM   #33
Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Canlının Ölümü Tadacağını Ama Sadece Bazılarının Hayatı Tadacağını Öğrendim

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor

Alıntı:
.Günahtan önce akılsızlıktır, bencilliktir,vijdansızlıktır.
O zaman şöyle diyeyim yada düzelteyim.Akılsızlık,bencillik ve vijdansızlıkla yapılan şeyler günahtır.Onun için günahtan önce saydım.Saygılar
meys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-09-2008, 01:39 PM   #34
Super Aktif

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor

Alıntı:
O zaman şöyle diyeyim yada düzelteyim.Akılsızlık,bencillik ve vijdansızlıkla yapılan şeyler günahtır.Onun için günahtan önce saydım.Saygılar
Yaşasın saygıyı hak eden kalemler...
Saygılar benden efendim.
aliÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-11-2008, 08:38 PM   #35
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

aylin21 is on a distinguished road

ayy cok kötü ya insan nasil kiyar ya icim acidi gercekten
aylin21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-11-2008, 09:21 PM   #36
Uye

Masterlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Azdan az , Çoktan çok gider...

Masterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyorMasterlord çok gurur duyuyor
Post Cevap: kürtaj sonrası görüntüler

Alıntı:
Affrodit´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu vahşete öncelikle :mad: doktorlarımızın dur demesi lazım para kazanmak için deil hayat kurtarma görevlerini hatırlamak için uğraşsınlar:mad: bence insan kıyamaz yaaa gerçektende vahşet yorumlarınız için teşekkürler iyi forumlar...

günümüz teknolojisinde doktorlar etik olmayan daha pek çok seyi para için yapıyolar

kürtaj yapıp bi bebegi öldürmüsler çokmu

videoyu izledim diger arkların dedigi gibi bu kürtaj yasal değil

zaten ülkemizde yapılan kürtajların genellikle çogu evli çiftler tarafından yapılmakta

kürtajdan önce engellenmesi gereken baslıca toplumsal sorunlar var
rezillikler var....
önce onara bi el atsınlarda bu kürtaj olayı nası olsa düzelir

herseyden önce doktorların her konuda para için (etik olup olmamasına bakmaksızın yaptıkları operasyonların önüne geçilmesi lazım)
para için uzun yıllar tıp okumuş sözde doktorlarımız herseyi yapmakta.......

aileye gelince
zevk ve sefa için yapılan kürtaja tabiki herkes gibi bende karsıyım
ama tüm korunma yöntemlerine ragmen , hamilelik olmusmussa
yapılcak fazla bise yok
o çocugu dogurmak bana göre asıl katliamdır
yapabildigin kadar deil bakabildigin kadar çocuk yapmak önemli
günümüzde bu sayı 1(ideal) ama durumu çok iyi ve sabırlı olanlar için 2......

basketbol takımı kurar gibi , sırf kürtaj yapmamak için bi sürü çocuk yapanlar asıl katillerdir

millet 1 çocuga yetisemezken, cevreye baktıgımda bazı aileler 3 yada4 gibi sayılarda çocuk yapmakta

insan hayatı bukadar degersizmi
o çocuklardan sonra bise olmasını bekliyolar
okula gönderip önüne yemek koymakla annelik babalık olmuyo

korunuldugu halde eger çocuk oluyosa kürtaj yapılması en mantıklısı
en dogru karardır

günah islemeyelim kaç tane olursa olsun diyenler daha büyük günah isliyolar
çünkü egitilemeyen çocuk ilerde toplumun basına bela oluyo
okadar kişinin bedduasıda muhakkak öteki tarafta karsına çıkar.......

yasal cevcevede evli çiftler arasında yapılacak olan kürtaj bana göre en dogrusudur

saygılarımla......
Masterlord isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-11-2008, 09:36 PM   #37
Aktif Uye

Kadim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEN NE SÖYLERSEN SÖYLE BU HAYAT GEÇMEZ BÖYLE SANA DÖNMEYECEĞİM.....

Blog Mesajları: 10
Kadim çok gurur duyuyorKadim çok gurur duyuyorKadim çok gurur duyuyorKadim çok gurur duyuyorKadim çok gurur duyuyorKadim çok gurur duyuyorKadim çok gurur duyuyorKadim çok gurur duyuyorKadim çok gurur duyuyorKadim çok gurur duyuyorKadim çok gurur duyuyor

Nasıl kıyarlar gerçekten çok yazık.Kanım dondu bir an.
Alt 15-11-2008, 09:38 PM   #38
Aktif Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor

Alıntı:
orkuorkun´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
250 ytl fiyatı var , 10-15 dakikalık bir iş , istanbul laleli de kadınlar sıraya girmiş durumda,
ayrıca randevu ile alıyor doktorlar, doktorların hemen hepsi hanım doktor, özel muayenehaneler
bilmediğiniz şey yok be orkun bey:)süpersin valla......
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-11-2008, 06:28 PM   #39
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

ege bebek is on a distinguished road

Alıntı:
Affrodit´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
izledikten sonra kürtaj olmayı düşünen anne adayları tekrar düşünsünler:eek: bence ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar...:smile: :smile: :smile:

izlemek icin tıklayın
inanamıyorummm
ege bebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil