![]() |
|
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Gebelik (Hamilelik) forumu içinde "kürtaj sonrası görüntüler" başlıklı konu görüntüleniyor, "açılması lazım linkin üstüne tıkla bekle o zaten açıo yapman gereken birşey yok sorun olursa tekrar yardıma hazırım iyi forumlar..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11688 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kürtaj sonrası görüntüler açılması lazım linkin üstüne tıkla bekle o zaten açıo yapman gereken birşey yok sorun olursa tekrar yardıma hazırım iyi forumlar |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: kürtaj sonrası görüntüler arkadaslar ben neden izleyemiyorum |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 865 Rep: 85450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kürtaj sonrası görüntüler ya arkadaşlar forum kurallarını hiçmi okumuyorsunuz.üstüste niye aynı mesajı yazıyorsunuz.zaten herkes yazdığınızı okuyor merak etmeyin.:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
__________________ Kimse Bana Masal Anlatmasın Çocukkende Sevmezdim Zaten.. |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: kürtaj sonrası görüntüler Arkadaslar sayfayı açamıyorum nedendir sizce? |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kürtaj sonrası görüntüler Çok uzun zamandır hiç bu kadar etkilendiğimi hatırlamıyorum , şu an resmen ağlıyorum . Şaka değil arkadaşlar , gerçekten olan ve yaşanan şeyler bunlar . Fİlm değil ki izlerken etkilenmeyelim . Hele hele bir anne olarak çok daha farklı şeyler düşündürdü bende . İçim acıdı diyebilirim . Dİlerim ki hiç bir anne adayı , o ya da bu sebepten ötürü , bebeğini aldırmak zorunda kalmaz , hele de bu kadar olgunlaşmış ve belli ki canlanmış bir bebeği ... |
| | |
| | #17 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: kürtaj sonrası görüntüler Farklı bir konudada belirttiğim gibi, kürtaja karşı değilim.Ancak çok ekstrem durumlarda kürtajın seçilmesi mantıklı diye düşünüyorum.Onun dışında tabii ki zevki sefa uğruna, kürtaj çözüm olmamalı....
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: kürtaj sonrası görüntüler bunlar kürtaj değil bi kısmı anne karnında ölmüş bi kısmı başka nedenlerden dolayı alınmış bebekler. hatta bi çoğunun da gerçek olduğuna bile inanmıyorum; plastik sanatlar çok gelişti biliyorsunuz son günlerde... öncelikle yasal sınırlar yani 10 haftalık gebeliğe kadar yapılan bütün kürtajlarda bebek daha cenin halini bile almamıştır. beyinsiz bir bezelyeyi öldürdüm diye yanmaya gerek yok! bana göre hayatta kalmak değil yaşam standartı önemlidir; düşününki korundukları halde bi şekilde hamile kaldı dişi kişi ve çift daha üniversite öğrencisi ve ya tek gecelik bi iliki vesaire vesaire.. o çocuğun doğmasının kime ne yararı olcak sorarım? bir öğrenci bi çocuğa nasıl bakacak daha kendi aç karnını ailesi olmadan doyuramazken? bence asıl cinayet budur!!! bakamayacağın çocuğu doğurmak o çocuğun hayatını bitirmek yaşarken öldürmektir ve cinayetten daha beterdir! yanlış mıyım? ha diyecekseniz o halde hiç yapmasaydın ilişkiye girmeseydin; zaten insanların amacı bu evlilik dışı ilişkiyi önlemek bazı dini nedenlerden ötürü, kürtaj falan işin sadece reklam amaçlı kullanılan olgusu bu fikri dikte etmek için. amaç farklı yani orda ölen bebekler umurlarında değil insanların sadece onları kullanarak belli yaşam tarzını dikte etmeye uğraşıyorlar. o konuda apayrı o nedenle hiç girmiyorum(!) bu görüntülere gelecek olursak. hrıstiyanlarda da bağnaz ve kürtaja karşı olan kimselerin sayısı hiç de küçümsenecek miktarda değildir ve bu video onlar tarafından hazırlanmıştır. zaten başında ve sonunda bu yazıyor. görüntülerin bazıları plastik olarak hazırlanmış. bunu güzel sanatlarda okuyan biri olarak çok rahatça anladım. en son bebek görüntüsü zaten en az 5-6 aylık hatta 7 ye yakın diyebilirim. büyük ihtimalle prematüre doğum ile ölmüş bir bebek ya da ana karnında ölüm gerçekleşmiş. onlar zten kürtajla değil sezeryenle alınır. hadi varsayalım diğer ufak bebeklerin görüntüleri gerçek; bu durumda da o kürtajların hiç biri yasal değildir, 10. haftadan sonradır. 10. haftada bırakın parmağı burnu daha kol bacak oluşmamıştır. e zaten 10 haftaya kadar gebeliğini fark edemeyecek ya da aldırmayı geciktirecek kadar salak kadın varsa bu da onun aptallığıdır günahıdır ve evet cinayetidir. hem kendi bedenine yazıktır hemde o cana... bunun haricinde kürtaj olanlar olcak olanlar ve ya oluyor olanlar. 1000-2000 hücreli beyinsiz bir bezelyeyi öldürdüm diye üzülmeyin. dini dusturları size dikte etmeye çalışan insanların vicdanlarınızla oynamak suretiyle hayatlarınızı mavetmesine hayatlarınıza karışmasına izin vermeyin!!!!! |
| | |
| | #19 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kürtaj sonrası görüntüler offf çok üzücüü |
| | |
| | #20 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | FELAKET YAAAAAA ÇOK KÖTÜ BİRŞEY BU VE BEBEKLERİN 3 AYDAN SONRA KÜRTAJ YAPILMADIĞINI BİLİYORUM BU KADAR GELİŞMİŞ OLMALARI DA TUHAFIMA GİTMEDİ DEĞİL YAAA ÇOK FECİ BİR OLAYYYY |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |