![]() |
|
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Gebelik (Hamilelik) forumu içinde "kolay nasıl hamile kalınır yardımm" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba arkdaşlar aranıza yeni katıldım. umarım elbet birgün hepimiz anne oluruz ve meleklerimizle kavuşuruz :) canlarım ben yumurtlama günlerimi hesap ederek hamile kalmaya çalışıyorum. düzenli adetlerim 28 günde bir oluyorum ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Merhaba arkdaşlar aranıza yeni katıldım. umarım elbet birgün hepimiz anne oluruz ve meleklerimizle kavuşuruz :) canlarım ben yumurtlama günlerimi hesap ederek hamile kalmaya çalışıyorum. düzenli adetlerim 28 günde bir oluyorum her ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup 30 dk. bekliyorum eksik birşey varsa ya da fikirleriniz lütfen yardım edin |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 247 Rep: 24565 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kolay nasıl hamile kalınır yardımm Kusura bakmayın ama ; bir acayip milletiz.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 622 Rep: 62023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kolay nasıl hamile kalınır yardımm Şu ana aramızda bir kadın doğum uzmanı var mı bılemem ama varsa bıle buradan size yardımcı olabıleceğini sanmıyorum doktora gıtsenız daha ıyı olur kanısındayım..
__________________ Eftelya |
| | |
| | #4 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: kolay nasıl hamile kalınır yardımm Alıntı:
Tamam paylaşım sitesindeyiz ama sanırım bu tür paylaşımlara henüz çok açık değiliz .Zaten kulaktan dolma değişik fikirlerle doğru sonuca ulaşamayız!! sonuçta bunun bir uzmanı var konuda önemli eminim ki bizlerden daha çok bir Doktor sana yardımcı olucaktır.Herkesin yapısı farklıdır ve herkesin de tedavi yöntemi aşaması iyileşme süreci bu yapıya göre değişir..Kimine baş ağrısına aspirin iyi gelirken , kimine apranax dahi fayda etmez....her kadının da yumurtalama zamanı farklıdır.Kısacası jinekoloğa giderseniz daha isabetli olur.
__________________ Söylediklerini Kabul Etmeyebilirim; Ama Söyleme Hakkını Ölünceye Kadar Desteklerim | |
| | |
| | #5 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 330 Rep: 32837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kolay nasıl hamile kalınır yardımm Alıntı:
iyi de yastık ne oluyor , ? normali var bu işin yastık mastık hikaye doğum uzmanına da denemeden neden gitsin kız ? normalde iki adet dönemi arasındaki bir hafta boyunca aralıksız hergece ilişkiye gireceksin, önce bunu dene , baktın 5-6 ay gebelik olmadı sonra gidilir doktora yastığı da at gitsin.... :)))
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI | |
| | |
| | #6 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Cinsiyet: Rep Gücü: 170 Rep: 16989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kolay nasıl hamile kalınır yardımm Alıntı:
arkadaşda eşden dosttan duymuş sanırım. Benimde tavsiyem normal ilişkini sürdür,hamile kalmalıyım düşüncesini kafandan at, biliyorsun her şey beyinde bitiyor, 2-3 sene böyle devam edebilirsin,hala hamile kalamadıysan yada bir an önce olsun deyipte olmuyorsa bir doktora danış derim. Malesef buralarda kimse sana bir dr kadar yardımcı olamaz ayrıca yanlışda yönlendirilebilirsin.. sebahat'a not:avatarına bayıldım:)) | |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 247 Rep: 24565 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kolay nasıl hamile kalınır yardımm Sevişin, deneyin, gene sevişin, gene deneyin. Olmadı bunun uzmanı doktorlar var, gidip danışırsınız, öğrenirsiniz. Bunun paylaşımla falan alakası yok, bu hiç kusura bakmayın , komik.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #8 |
| 1. Hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34696 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kolay nasıl hamile kalınır yardımm Bencede çok komik onca uzman varken neden bir forum sayfasına taşınır bu sorunlar anlamadım ???
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: TEKİRDAĞ
Blog Mesajları: 15
Cinsiyet: Rep Gücü: 34 Rep: 3323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kolay nasıl hamile kalınır yardımm Hep hep ciddi konular konular ( biraz mola verelim ) . Birazda samata,neşe, eğlence ve gülmece, gırgır olsun. Hayal dünyasına dalalım. Iyi seyirler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |