![]() |
|
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Gebelik (Hamilelik) forumu içinde "İstenmeyen gebelik yardım lütfen!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Selam arkadaşlar başımda şöyle bir sorun var ne yapmalıyım chat ve de msn yaparken biriyle tanıştım bana 31 yaşındayım dedi başımdan evlilik geçti dedi bende gel bir tanışalım dedim herneyse ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | İstenmeyen gebelik yardım lütfen!! Selam arkadaşlar başımda şöyle bir sorun var ne yapmalıyım chat ve de msn yaparken biriyle tanıştım bana 31 yaşındayım dedi başımdan evlilik geçti dedi bende gel bir tanışalım dedim herneyse geldi 2 gün 2 gece birlikte olduk bayanın kendisi orduda oturuyo bense istanbuldayım bana 4 cocuğu olduğunu ve eşinden ayrıldığını söyledi vede 38 yaşındaymış kimliğine bakarak öğrendim bense 26 yaşındayım haziran 20 si gibiydi birlikte olduğumuz tarih ikigün önce ben aradım onu bakıyım napıyor diye.. nerden aradıysam bana 1.5 - 2 aydır karnının şiştiğini söyledi ve çok şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim yalan söylüyoda olabilir anlıyamadım benden para falanda istemedi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim sonra bana samsuna gideceğini orda kurtaj yaptıracağını söyledi bende gel dedim istanbulda beraber bende yardımcı olayım sana dedim ve kapattım telefonu ne yapmalıyım ?? kadının sonuçta liseye giden oğlu ve daha küçük kızı var |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 389 Rep: 38636 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstenmeyen gebelik yardım lütfen!! Alıntı:
| |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: İstenmeyen gebelik yardım lütfen!! dostum bana çözümleyici yanıtlar verin hem bi kere ben gitmedim bir yere o geldi bana yazdıklarımı tam okursan anlarsın böyle birşey doğru olabilirmi yoksa uydurmamıdır sorum bu sadece işin içinde olan illaki tahmin yapar .. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstenmeyen gebelik yardım lütfen!! Baştan sona tuhaf bir hikaye.Eleştiriler için yazmadığınızı biliyorum istediğiniz yardım Önce yardım sonra eleştiri ;Birincisi 38 yaşında ki bir kadın (ki bunu 16 yaşındakiler bile biliyor artık) karnının şişmesi ile gebelik teşhisi olmaz bunu bilir.Muayyen günlere göre bilinir gebelik.Bunun yanında malum belirtiler olur bulantı kusma aşerme gibi.Karnı şişiyorsa bağırsak sorunu vardır fikri daha öncelik taşır.Gebelik testi diye bişey var.Samsuna gelebilen eczaneyede gidip test alabilir. Bu yardım kısmı. Ahlakı çöküşün bir hikayesi idi yazdıklarınız.Yaşına ve anne olmasına yakıştıramadığım birinin yaptığı bu davranış tüylerimi ürpetti.Sanal ortamın bizi ne hale getirdiği desem yeterli olmaz sanırım. Bizi buraya, bu duruma getiren çok etken var.Yetişen nesilden çok şey beklememek lazım.Bu yaşta 4 çocuk sahibi bir anadolu kadınının yaptıklarından sonra. Mesele para değil bence mesele insanlardaki özenti ve yıkım,çöküş hemde tüm değerlerin çöküşü.Üzücü,düşündürücü ve korkutucu bir sona gidiyoruz. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 247 Rep: 24565 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstenmeyen gebelik yardım lütfen!! Ben böyle sorular sorup gidenleri anlamıyorum. Soru zaten bir sorun. Böyle cevapları buralarda bulamazsınız/lar.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #6 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: ankara Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: İstenmeyen gebelik yardım lütfen!! Alıntı:
| |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: İstenmeyen gebelik yardım lütfen!! ne kadar basit dimi aşağlayıcı söz söyler gibi terslemek ben sana bi soru sordum bu sorunun cevabını bilmiyorsan neden yazıosun be adam bana cevap verecek biri yoksa kimse birşey yazmasın arkadaşlar |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstenmeyen gebelik yardım lütfen!! Cevabını cehennemde alırsın merak etme.. |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 54 ![]() | Cevap: İstenmeyen gebelik yardım lütfen!! |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 321 Rep: 32030 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hamileyse büyük sorun, degilse bu dünya için bi sorun yok eger hamileyse çocugun senden oldugu ne malum 2 gün önce tanıdığı biriyle yatan bi kadının degeri bellidir ayrıca kürtaj yaptırcam demiş bu tip kadınlar iki yüzlüdür aldatma ihanet iftira hat saffadadır durum böle olunca işi ona bırakma yani kürtaj yaptırdıgından emin ol yoksa başını çoookk agırtır yani kürtajı isemese bile senin nazik telkinlerine ihtiyaç duyabilir bunu sağlamakta senin elinde ![]() hayat kumar değildir yarın öbür gün evlendiginde yuvanı basına yıkabilir o kadın dolayısıyla gerinde delil ve iz bırakma karda yürüyüp izini belli etmemek bi marifettir ayrıca anneymiş o kadın yazık o çocuklara eger oğlu varsa onada yazıklar olsun bi annesine sahip çıkamamış, pislik en üst düzeyde ve annesinin hala nefes almasına izin veriyo ![]() neyse konuyu dağıtmayalım sölediklerimi dikkate alırsan ileride basın agrımaz her kadınada güvenme, bazıları seytanın sağ koludur ve her türlü hileyi iftirayı iyi bilirler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |