![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Gebelik (Hamilelik) forumu içinde "Hamileliğinizde Bebeğinizin Kalp Atışlarını Dinleyin!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba, Ben 14+5 günlük hamileyim. Doktorumun tavsiyesiyle Angelsounds ürünü aldım. Bebeğimin seslerini her an diliyebiliyorum. Çok memnun kaldım. Bütün hamile arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. xxxxxxxxxxxxxxxxx sitesinden alırsanız ayrıca jel de hediye ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Merhaba, Ben 14+5 günlük hamileyim. Doktorumun tavsiyesiyle Angelsounds ürünü aldım. Bebeğimin seslerini her an diliyebiliyorum. Çok memnun kaldım. Bütün hamile arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. xxxxxxxxxxxxxxxxx sitesinden alırsanız ayrıca jel de hediye ediyorlar. Herkese mutlu hamilelikler dilerim. |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hamileliğinizde Bebeğinizin Kalp Atışlarını Dinleyin! 1- reklam yapmak yasak 2- link olarak verdiğiniz sitede virus var 3- ikinci hatanızda Siteden uzaklaştırılırsınız
__________________ | |
| |
| | |