![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Gebelik (Hamilelik) forumu içinde "Annelerin Çektiği Çile!" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Annelerin Çektiği Çile! ğğğ....iğrenç ya cidden bu kadar tahribat olduğuna inanmıyorum..hele en alttaki resim kesin fotomontaj'dır krem filan veriyor doktorlar sürülsün diye..... ama bebişler çok güzelleeer |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Annelerin Çektiği Çile! valla bende görünce ürktümmm ama kadın çok zayıf bide üçüz doğurmuş sanırım normal zamanla vucudun kendini toparlayacağını sanıyorum ki inşşş yani ![]() ama ne olursa olsun Anne olmak harika bişey |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Annelerin Çektiği Çile! anammm gözüm korkmadı desem yalan olurr...ama o güzellikleri görünce..ne biliim herşeyin bi çaresi vardır heralde :) |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Annelerin Çektiği Çile! Canımsın neden korktunki ordaki güzeliklere bakarmıısn valla ben evlenince bebiş istiyorum sonuç her zaman böyle olacak diye bişey yok hem kadın üçüz doğurmuş yaniiii bide benimde üçüz olurmuşşş ayyyyyy Konu Selinamm tarafından (24-01-2008 Saat 11:28 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | |