FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Gebelik (Hamilelik)

Bakireyken hamile kalinir mi???

Supermeydan Kadın katogorisi Gebelik (Hamilelik) forumu içinde "Bakireyken hamile kalinir mi???" başlıklı konu görüntüleniyor, "Slm, benim sorum zaten basliginda. Ben üc aylik evliyim, yanliz esimle daha cinsel iliskide bulunamadim, korkumdan. Gercekten korkulacak birsey varmi onu da bilmiyorum. Canim cok kiymetli herhalde... Neyse, bizde cocuk ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-01-2008, 10:13 PM   #1
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

elasena is on a distinguished road
Bakireyken hamile kalinir mi???

Slm,
benim sorum zaten basliginda. Ben üc aylik evliyim, yanliz esimle daha cinsel iliskide bulunamadim, korkumdan. Gercekten korkulacak birsey varmi onu da bilmiyorum.
Canim cok kiymetli herhalde...
Neyse, bizde cocuk istedigimiz icin birkac kez baska biryerde duydugum bir yöntemi uygulamaya karar verdim. Kizlik zarinin yakininda bosalma olursa hamilelik olabilecegini duymustum. Bende tam yumurtlama vaktinde esimle böyle bir yöntemi denedim.
Simdi adetim tam 4 gün gecikti, ve karsiklarimda felaket bir sanci var. Bu adet sancisina hic benzemiyor, kramf gibi.
Istahimda son zamanlarda artti.

Gercekten hamilelik olabilir mi???

Simdiden cevaplarinizi bekliyorum...
elasena isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 21-01-2008, 11:51 PM   #2
FORUM MODERATOR

süvari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bir Mum Diğer bir Mumu Tutuşturmakla Işığından Hiçbir Şey Kaybetmez.

süvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyorsüvari çok gurur duyuyor
Icqonline Cevap: Bakireyken hamile kalinir mi???

Alıntı:
elasena´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Slm,
benim sorum zaten basliginda. Ben üc aylik evliyim, yanliz esimle daha cinsel iliskide bulunamadim, korkumdan. Gercekten korkulacak birsey varmi onu da bilmiyorum.
Canim cok kiymetli herhalde...
Neyse, bizde cocuk istedigimiz icin birkac kez baska biryerde duydugum bir yöntemi uygulamaya karar verdim. Kizlik zarinin yakininda bosalma olursa hamilelik olabilecegini duymustum. Bende tam yumurtlama vaktinde esimle böyle bir yöntemi denedim.
Simdi adetim tam 4 gün gecikti, ve karsiklarimda felaket bir sanci var. Bu adet sancisina hic benzemiyor, kramf gibi.
Istahimda son zamanlarda artti.

Gercekten hamilelik olabilir mi???

Simdiden cevaplarinizi bekliyorum...
güzel kardeşim sorduğun sorunun cevabını bu sayfada araman bence çözüm değil senin tek yapacağın şey bir jinekoloji uzmanına eşinle birlikte gidip daha sağlıklı bilgi alabilirsin merak ettiğin kafanı kurcalayan ne olursa olsun çekinmeden sorup öğrene bilirsin
Alt 22-01-2008, 04:46 PM   #3
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yonetım, Futbolcu, Taraftar... SAMPIYONSUN GALATASARAY

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor
Cevap: Bakireyken hamile kalinir mi???

Bugun bır gazetede okumus ıdım, aynı gazetenın web sıtesındede habere yer verılmıs. Buyrun okuyun :)

Para karşılığı taşıyıcı annelik yapan İngiliz Jill Hawkins, hiç ilişkiye girmeden tam 7 çocuk dünyaya getirdi. Bebek başına 25 bin dolar kazanan 43 yaşındaki kiralık anne, "Hamile kalmadan duramıyorum. 8. çocuğu da doğurmak istiyorum" dedi.

Erkek eli değmedi ama 7 çocuğu var!

Para karşılığı taşıyıcı annelik yapan İngiliz Jill Hawkins, şimdiye kadar tam 7 çocuk dünyaya getirdi. Kiralık anne, doğum başına 25 bin dolar alıyor....

İngiltere'de hiç bir erkekle ilişkiye girmeden 7 çocuk dünyaya getiren 43 yaşındaki Jill Hawkins, şimdi de 8. çocuğa hamile kalmanın hesaplarını yapıyor... Çocuğu olmayan aileler ya da doğum yapmak istemeyen kadınlar için profesyonel taşıyıcı annelik yapan İngiliz kadın, "Son doğumumu 2006 yılında gerçekleştirdim. Bu son doğum diye düşünüyordum ancak hamile kalmadan duramıyorum. Bir kez daha hamile kalıp 8. çocuğu dünyaya getirmek istiyorum" dedi. "Evli değilim ve hiçbir zaman kendi çocuğumu doğurmayı, çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum" diyen Hawkins 7 kez başkasının çocuğunu taşıdı ve doğum başına 25 bin dolar kazandı. Hemen hemen her doğumdan sonra depresyona giren kadın için doktorlar, "Başkasının bebeğini 9 ay taşıyıp doğurmak kolay bir iş değil. Güçlü olmak lazım. Bir de işin fiziksel yönü var. Sürekli kilo alıp zayıflıyorsunuz" açıklamasını yaptı.

Takvim - Ana Sayfa

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:11 AM .