![]() |
| | |||||||
Spor Dünyası katogorisi Basketbol, Voleybol, Hentbol forumu içinde "Memo'ya Oy !!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Mehmet Okur'a tarihinin en büyük onurunu yaşatacak olan All Star takımına girmesi için oy verin :: http://www.nba.com/allstar2006/asb/tur/ballot.html Kalbimiz Seninle MEMO ( Her ne kadar Pistons'la yollarını ayırsanda :p )..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | Memo'ya Oy !!! Mehmet Okur'a tarihinin en büyük onurunu yaşatacak olan All Star takımına girmesi için oy verin :: http://www.nba.com/allstar2006/asb/tur/ballot.html Kalbimiz Seninle MEMO ( Her ne kadar Pistons'la yollarını ayırsanda :p )
__________________ I Just Wanna FeeL .. ----------- Radyomuz ve Kullanım Kılavuzu için tıklayın. Backstreet Boys Of Detroit |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() | Arkadaşlar kaç kişi girdi bilmiyorum ama Mehmet Okur şu an sıralamada 3. sırada sizlerin desteğiyle de hızla Allstar'a koşuyor.. Bu topici tekrar anasayfaya getirmek için cevap yazıorm .. MEHMET OKUR WAITS YOUR VOTES
__________________ I Just Wanna FeeL .. ----------- Radyomuz ve Kullanım Kılavuzu için tıklayın. Backstreet Boys Of Detroit |
| | |
| | #3 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 423 Rep: 41307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet Arkadaslar Turk un Turk den baska dostu olmaz hep birlikte Mehmet e Oy verelim
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Yaş: 26
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | hadı mıllet destek olun canım bıraz ayıpoluyo ama neyse ben oyumu kullandım |
| | |
| | #5 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Memo'ya Oy !!! memo iyi hoş adam da gecen sene secıldıde ne oldu all starda hareket le sayı atmaya ugrasırlar memo 4 sayı buldu o da 2 shout tan !!! bunuda dusunmek lazım iyi oynayanı secelimm
__________________ Replerinizi Bekliyorum Saygılarımla Sc[o]rN€sL! Sc[o]rp!an!st* |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |