![]() |
| | |||||||
Spor Dünyası katogorisi Basketbol, Voleybol, Hentbol forumu içinde "Guınness Rekorlar Kitabı'na giren smaç" başlıklı konu görüntüleniyor, "6 metre 30 cm'den adeta uçarak attığı smaçla Guınness Rekorlar Kitabı'na girdi..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Guınness Rekorlar Kitabı'na giren smaç bu rekoru kırarlar yıyosa 6 m 30 cm normal zıplasın he :D
__________________ Replerinizi Bekliyorum Saygılarımla Sc[o]rN€sL! Sc[o]rp!an!st* |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 739 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyi de kim yaptı kardeşim bu 6 metre bilmemkaç santimetre sıçradıktan sonraki smaçı? Bu adamın ismi cismi yok mu? Hani padişah demiş ya bir tirendazla ilgili olarak, "Getirin o yiğidi göreyim, vezirlik isterse üç tuğ vereyim" diye. Biz de belki bu 6 metre sıçrayarak smaç yapan adamı görmek isteyeceğiz öyle değil mi ya. "O bakımdan bu 6 metre bilmemkaç santimetre sıçrayarak smaç yapan adamın ismini bilmemizde yarar var" diyorum ben. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| guinness, rekor |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |