![]() |
| | |||||||
Sağlık katogorisi Sağlık Videoları forumu içinde "İlkyardım eğitimi videosu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan ilkyardım filmi..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 13 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan ilkyardım filmi |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İlkyardım eğitimi videosu Emeğine sağlık,yararlı bir video...Bir ilkyardımcı olarak Bilgilerimi pekiştirmiş oldum. Yalnız videoda eksik olan birşey var.Bir ilk yardımcının ilk olarak yapacağı şey kendi can güvenliğini sağlamaktır.Videodaki bayan suni teneffüs sırasında ,ağızdan ağıza geçebilecek mikrop nedeniyle,peçete ya da ona benzer birşeyler kullanmadı.Bu önemli bir husus bence...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| ilkyardim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |