![]() |
| | |||||||
Sağlık katogorisi Alternatif Tıp forumu içinde "karınca yumurtası yağı ile tüylere kesin çözüm" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar karınca yağını İRANdan bizzat getirdim.Aynı zamanda yılan yağıda getirdim.Sahtelerinde sakının bu gercek ve son kullanma tarihi ve damgası var.Bizzat denenmiştir.ben İZMİT'teyim.fiyatı 13 ytl dir.bir şişe fiyatıdır.Kullanma talimatı vardır.Aşırı ücretler ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: karınca yumurtası yağı ile tüylere kesin çözüm Arkadaşlar karınca yağını İRANdan bizzat getirdim.Aynı zamanda yılan yağıda getirdim.Sahtelerinde sakının bu gercek ve son kullanma tarihi ve damgası var.Bizzat denenmiştir.ben İZMİT'teyim.fiyatı 13 ytl dir.bir şişe fiyatıdır.Kullanma talimatı vardır.Aşırı ücretler ödemeyin lütfen.turist olarak irana gittim.tesadifen tavsiye üzerine kendime diye aldım.daha sonrada arkadaşlara aldım.elimde mevcut.tel:5325117151 |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: karınca yumurtası yağı ile tüylere kesin çözüm Benimde tek bir tavsiyem var her zaman ulaşabileceğiniz bir yer olsun ve en azından biz arkadaşlarla denedik ve çokta memnun kaldık. ANT EGG OIL - Karınca Yumurtası Yağı ve Özellikleri müşteri hizmetleri falanda var hemde hemen gönderiyorlar. UyarıReklam yasak:(( |
| | |
| | #23 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: karınca yumurtası yağı ile tüylere kesin çözüm izmit'ten karınca yağı isteyen olursa iran dan yeni getirdim. fiyatı 14 ytl.fazla alırsanız fiyat düşer. |
| | |
| | #24 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | [quote=tüccar;99796]Arkadaşlar karınca yağını İRANdan bizzat getirdim.Aynı zamanda yılan yağıda getirdim.Sahtelerinde sakının bu gercek ve son kullanma tarihi ve damgası var.Bizzat denenmiştir.ben İZMİT'teyim.fiyatı 13 ytl dir.bir şişe fiyatıdır.Kullanma talimatı vardır.Aşırı ücretler ödemeyin lütfen.turist olarak irana gittim.tesadifen tavsiye üzerine kendime diye aldım.daha sonrada arkadaşlara aldım.elimde arkadasim acik reklam yapiyorsunuz- reklam yasak -ancak pm gonderilirse zaten haberlesirsiniz, Konu orkuorkun tarafından (07-06-2008 Saat 11:08 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #25 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: karınca yumurtası yağı ile tüylere kesin çözüm bende var ne kadar stersen |
| | |
| | #26 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: karınca yumurtası yağı ile tüylere kesin çözüm Bende satabilirim fiyatı 5 ytl
__________________ |
| | |
| | #27 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: karınca yumurtası yağı ile tüylere kesin çözüm arkadaşlar ben kullandım çok memnunum tüyleri tercih ettiğiniz bi yöntemle kökünden aldıktan sonra yağı o bölgeye sürüyorsunuz bu işlemi her gece uyguluyorsunuz ilk aydan azalma ve incelme oluyor bir süre sonra hiç kalmıyor yanlız orjinalini kullandığınıza emin olur sahtesi çok ciddi sağlık sorunlarına yol açıyor isterseniz ben size yardımcı olabilirim benim msn adresim bana ulaşırsanız hem daha çok bilgi verebilirim hem eğer isterseniz size temin edebilirim. arkadaşlar okadar düşük fiyata orjinali olmaz emin olun lütfen bu işin şakası olmaz ilerisi için çok ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor msn adresinizi özel mesaj yolu ile iletin |
| | |
| | #28 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: karınca yumurtası yağı ile tüylere kesin çözüm Gutto marka karınca yumurtası yağı baya işe yarıyor.Fakat orjinalini bulmak gerekir..Orjinal karaınca yumurtası yağı Dogalecza.com Türkiyenin Doğal Sağlık ve Güzellik Merkezi- "Doğadan Gelen Sağlık ve Güzellik" adresinden temin edebilirsiniz.Ayrıca güvenilir alışveriş sitesi www destore.com.tr de Eczacı fidan özdoğana sağlık sorunlarınızı paylaşabilirsiniz.Binlerce doğal ürünlerde uygun fiyatta satılmakta. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |