![]() |
| | |||||||
Sağlık katogorisi Alternatif Tıp forumu içinde "karınca yumurtası yağı ile tüylere kesin çözüm" başlıklı konu görüntüleniyor, "ıyı guzelde nerden temın edecez yardımcı olurmusunuz..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: SİVAS MERKEZ Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: karınca yumurtası yağı ile tüylere kesin çözüm ıyı guzelde nerden temın edecez yardımcı olurmusunuz |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: karınca yumurtası yağı ile tüylere kesin çözüm Ya bundan bende istiorum peki internet sitesinden sipariş etsek ne kadar sağlıklı olur onuda bilmiorum elden alınabilecek bir yer yokmu acaba açıklarsanız sevinirim.:Entusiasmado: |
| | |
| | #13 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: karınca yumurtası yağı ile tüylere kesin çözüm Valla ben 2 yere sormuştum ama yoktu.Çevrenizdeki aktarlara danışırsanız belki şansınıza vardır :) iyi forumlar
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: karınca yumurtası yağı ile tüylere kesin çözüm merhaba arkadaslar.yag hakkinda bircok sey yazilmis ama nerelere gönderilebilir diye bir not yazilmamis.karinca yagi hakkinda bir kac yere bas vurdum ama malesef olumlu cevap alamadim.sorum su:acaba yurdisinada (almanya) yollaniyormu???kargosu ne ise karsilarim.yardiminiz icin simdiden tesekkür ederim. |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | arkadaşlar ben kendmde kullandım sonuç mükemmel.yağın sahteleri çok fazla ucuza aldanmayın.yağın fiyatı 15 ytl daha fazla vermeyin.kremini tavsiye ederim 100 ml büyük şişe 25 ytl.bir gün sürüp bir gün sürmüyorsunuz.epilasyan sık sık yapıp kremi düzenli kullanırsanız 4 ayda bitiyor.yaklaşık bir bütün için 3 şişe yetiyor.isteyenlere yardımcı olabilirim.herbal.power@hotmail.com |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Bende arkadaşlarımda karınca yumurtası yağı kullanıyoruz çokda memnunuz kim sorarsa tavsiye ediyorum, ama dikkat edin sahte ürün satıyorlar.sadece bu rüünü satıyorlar,nerden aldığımı yazınca reklama giriyo ama msj atarsanız yazarım size. orjinal ürün fiyatı 25 lira kargoda %50 indirimli, 2 tane alınca kargo bedava.Sevgilerle:Entusiasmado: Konu 2008yaz tarafından (23-04-2008 Saat 12:18 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #17 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 361 Rep: 35818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: karınca yumurtası yağı ile tüylere kesin çözüm Alıntı:
Bu karınca yumurtası yağı her yerde satılıyor. Özellikle aktarlarda çok gördüm. Neden kargoyla istensin ki? Bir de kargo parası mı verecek millet?
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: karınca yumurtası yağı ile tüylere kesin çözüm ben çok araştırdım aktarlardanda aldım daha önce hatta şuan evde 6 tane farklı ürün var arkadaşım yönlerdirdi beni dediğim yere, çok memnun kaldım,bide aktarlarda 18cc lik satıyolar genelde ben 20cclik kullanıyorum yumurtası daha yoğun oluyor,dediğim yer sırf bu ürünü satan bi site,kargoyla gönderiyo ama çok indirimli,istanbul içine 2 lira tutuyo istersen siteyi msj atıyım kendin bak.ben sadece yardımcı olmak istedim:) |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: karınca yumurtası yağı ile tüylere kesin çözüm Karıncalar mı? Vah bee .. =D |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: karınca yumurtası yağı ile tüylere kesin çözüm Karıncalar değil,karıncanın yumurtasının yağı. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |