![]() |
| | |||||||
Sağlık katogorisi Alternatif Tıp forumu içinde "Çay strese iyi geliyor .." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir çayda ben alsam... malum stres sardı...efendim koyu ve şekersiz lütfen ..ellerinizden......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çay strese iyi geliyor .. Bir çayda ben alsam... malum stres sardı...efendim koyu ve şekersiz lütfen ..ellerinizden...
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 326 Rep: 32494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çay strese iyi geliyor .. Alıntı:
Valla ben bir çay da KUZUMA 'APS'' yaptırdım. İnş. soğumadan eline ulaşır.... Herkese afiyet olsun.... Konu aliÖZDEMİR tarafından (29-08-2008 Saat 06:12 PM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çay strese iyi geliyor .. Tam olarak bir çaykoliğim, sanırım çay içmesem ölebilirim. Eğerki stresi alıyor ise ve bu benim stresim alınmış halimse çaysız bir carloss , hiç hoş olmaz.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çay strese iyi geliyor .. biz içmeye devam edelim belki faydası olur...:)) ama bana olmuyor içtiğim çayı sayamıyorlar...kahvemi alsak acaba..? ben kahve ikram edeyim stresi bol olanlara... bu ara herkes çok stresli...akbaba misali...
__________________ |
| | |
| | #15 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çay strese iyi geliyor .. [IMG] [/IMG]güney carpediemcan ali bey ve carlos buyrun efendim çaylarınızı ee nede olsa sayfama konuk olmuşsunuz çay ikram etmeden olurmu :)
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #16 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çay strese iyi geliyor .. Alıntı:
nasılda iyi geldi şimdi bu çaylar... benimki şekersiz olsun.... hepimize afiyet...olsun....
__________________ | |
| | |
| | #17 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 278 Rep: 27562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çay strese iyi geliyor .. yesil olsun, demli , guney hanim cemaatten cay iciyor diye cevresine duyulmaktan korkuyor kesin. benim icin sakincasi yok. ali bey bize yok mu yesil caydan ,yesil de olsa severiz ,yeter ki faydali olsun .(antitoksidan dezkosibo nukleo protein adenozsin di fosfat cok faydali oluyor diyorlar) ben zaten alisigim ,dunyayi gezerken her caydan ictik. farketmez |
| | |
| | #18 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çay strese iyi geliyor .. Alıntı:
ama yok ali bey anladılar efendim beni....
__________________ | |
| | |
| | #19 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 34413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çay strese iyi geliyor .. |
| | |
| | #20 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çay strese iyi geliyor .. canım sımdı çay çektı bu yapılır mı arkadaslar demlı ınce bellı bardakta ustelık tomurcuk kokulu olmalı ben hemen demleyıp gelıyorum..
__________________ Eftelya |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cortisol, hormon, ingiltere, sabah, stres |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |