![]() |
| | |||||||
Sağlık katogorisi Alternatif Tıp forumu içinde "AKUPUNKTUR VE SİGARA BIRAKMA Tedavisi" başlıklı konu görüntüleniyor, ":Orgasmo: :Orgasmo: Vayyyy be ne akupunkturmus ama:Orgasmo: :Orgasmo:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | :Orgasmo: :Orgasmo: Vayyyy be ne akupunkturmus ama:Orgasmo: :Orgasmo: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() | |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: AKUPUNKTUR VE SİGARA BIRAKMA Tedavisi Bilim adamlarına göre insanların %99 u iradesiyle sigara bırakabilecek sahte tiryaki olmayan kartlanmış kişilermiş. |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKUPUNKTUR VE SİGARA BIRAKMA Tedavisi Tabiki oyle sigarayi birakmada insan iradesinin cok buyuk etkisi var ama akapunkturda bircok rahatsizligin tedavisinde etkili oluyor bence...
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: AKUPUNKTUR VE SİGARA BIRAKMA Tedavisi BEN ANKARA ÇANKAYA BİOREZONANS MERKEZİNDE 50 DAKİKADA SİGARAYI BIRAKTIM.GÜNDE 2.5 PAKET SİGARA İÇERDİM.ORAYA GİTTİM, BİRYANDAN ELEKTROTLAR BAĞLADILAR DİĞER YANDAN SIRRI BEY MÜTHİŞ BİR PSİKOLOJİK TERAPİ YAPTI ŞİMDİ SANKİ HİÇ SİGARA İÇMEMİŞİM GİBİ HİSSEDİYORUM.AKAPUNKTUR O KADAR ETKİLİ DEĞİL GİBİ GELİYOR BANA.SİGARADAN NEFRET EDİYORUM.KURTULDUĞUM İÇİN ARTIK SİGARA KARŞITI BİR İNSAN OLDUM VE İÇNELERİN BIRAKMASI İÇİN ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPIYORUM.BU MERKEZİN WEB SAYFASINI İNCELEYİN www.biorezonansankara.com PİŞMAN OLMAZSINIZ.BAŞTA HİÇ İNANMAMIŞTIM AMA VALLAHİDE BİLLAHİDE BIRAKTIM DOSTLAR, İNANIN BANA ÇOK MUTLUYUM MAHMUT AYDIN:smile: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |