![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Motorsiklet forumu içinde "Harley Davidson hastaları için özel seçme fotolar" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 97 ![]() | Harley Davidson hastaları için özel seçme fotolar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 25 ![]() | Cevap: Harley Davidson hastaları için özel seçme fotolar saol emeklerine sağlık arkadaşım |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Harley Davidson hastaları için özel seçme fotolar Sakalı uzatacaksın giyeceksin siyah deri pantolonu atlayacaksın Harley Davidson'un üstüne. Önce ara gazı vereceksin o sesi hissedeceksin zevkine varacaksın Sonra TEM otoyoluna çıkacaksın sakin bir anda ve hava ile teması hissedeceksin hızın tadına varacaksın Dikkat :Kaskınızı takmadan motora binmeyin
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: Harley Davidson hastaları için özel seçme fotolar Harley davidson'lar çok harika.Ama bir kez binmiştim.Arkadaşlar falan senin tipine uygun değil dediler.Ben de fotoğrafa baktıktan sonra anladım.Benim tarzım x5... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |