![]() |
|
| | |||||||
Otomobil katogorisi Motorsiklet forumu içinde "Ünlü casus ARABİSTANLI LAWRANCENİN motosikleti" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili motosiklet sevdalısı arkadaşlarım bu resimleri özellikle geziler kısmına koydum sonuçta bir gezi sonucu çekilen resimler. Hepiniz duymuşsunuzdur ünlü İngiliz casusu Arabistanlı Lawranceyi Anadolumuzu içten yıkmak Ermeni ayaklanmasını başlatmakiçin Anadoluyu ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Ünlü casus ARABİSTANLI LAWRANCENİN motosikleti Sevgili motosiklet sevdalısı arkadaşlarım bu resimleri özellikle geziler kısmına koydum sonuçta bir gezi sonucu çekilen resimler. Hepiniz duymuşsunuzdur ünlü İngiliz casusu Arabistanlı Lawranceyi Anadolumuzu içten yıkmak Ermeni ayaklanmasını başlatmakiçin Anadoluyu bu motosikletle gezmiştir Lawrance... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili dostlarım eğer birgün yolunuz Gaziantepe düşerse Hasan Süzer etnoğrafya müzesine mutlaka uğrayınız doğal ortamıyla herkesi büyüleyeceğinize eminim eğer dilerseniz müzede çektiğim resimleride sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım kalın sağlıcakla... motordelisi.com
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 865 Rep: 85450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ünlü casus ARABİSTANLI LAWRANCENİN motosikleti Çok güzel sgor eline sağlık.Çocuklarım büyüsün ne kadar antik yer,müze varsa gezicem.Ama şimdilik senin eklediklerinle idare edicem...:Entusiasmado:
__________________ Kimse Bana Masal Anlatmasın Çocukkende Sevmezdim Zaten.. |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Ünlü casus ARABİSTANLI LAWRANCENİN motosikleti Teşekkür ederim. canım kankam.. Çocuklarını gezdirecek olmana inan çok sevindim..
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |