![]() |
| | |||||||
Otomobil katogorisi Motorsiklet forumu içinde "Yorum sizin :(" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sitemizden gavs nickli kardeşimin gönderdiği foto yu paylaşmak istedim.. Kötü bir kaza sonucu....."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Yorum sizin :( Sitemizden gavs nickli kardeşimin gönderdiği foto yu paylaşmak istedim.. ![]() Kötü bir kaza sonucu.. ![]()
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yorum sizin :( benim aklima direk dusmanlarinin gormedigini sanan devekuslarini animsatti ...hayir anlamadigim kisinin kisiligine goremi bu resimler yoksa kendin pisir kendin yemi..:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #3 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Yorum sizin :( Alıntı:
Art niyet de arayın demedim.. Lütfen konuyu nereye çekmeye çalışıyorsunuz.. RELAX
__________________ | |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Yorum sizin :( Gülüyorsan sorun yok o zaman ![]() ![]() saygılar özürdilerim.. Sizinde bildiğiniz üzere motordelisiyim sağolsun gavs kardeşim motosiklet hayranı oldugumdan motorsporları içerikli bir foto göndermiş bana bende sizlerle paylaşmak istedim o kadar yorumunuzdan birşey çıkaramadığım için böyle bir cevap yazdım kusura bakmayın sorun yoktur inş. ![]() ![]() bende gülüyorum ..
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |