![]() |
|
| | |||||||
Otomobil katogorisi Motorsiklet forumu içinde "İşte HONDA Motosikletlerin Doğuş yeri" başlıklı konu görüntüleniyor, "İçine henüz giremiyoruz.. Muhteşem bir yer.. Çok romantik keşke burada çalışıyor olsaydım....."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() | İşte HONDA Motosikletlerin Doğuş yeri İçine henüz giremiyoruz.. Muhteşem bir yer.. Çok romantik keşke burada çalışıyor olsaydım.. ![]() ![]()
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 693 Rep: 68901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler Konu SGOR tarafından (15-04-2008 Saat 04:02 PM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 174 Rep: 16954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İşte HONDA Motosikletlerin Doğuş yeri Belli olmaz görürüz belki, SGOR senin burada çekilmiş bir resmini görür isemde şaşırmam, istediğin gibi umarım bir gün burada çalışırsın.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: İşte HONDA Motosikletlerin Doğuş yeri Güzel dilekleriniz için şükranım teşekkürler arkadaşlar.. Amin diyorum inş. olur.. Bir kaç foto daha buldum garip bir duygu fabrikaları bile görünce heyecanlanıyorum.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |