![]() |
|
| | |||||||
Otomobil katogorisi Motorsiklet forumu içinde "ADANA'da sezon açılışı ve Tek Teker Arif Show" başlıklı konu görüntüleniyor, "İyi seyirler....."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() | ADANA'da sezon açılışı ve Tek Teker Arif Show
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 55 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ADANA'da sezon açılışı ve Tek Teker Arif Show sgor bende geldim deme sakın adanaya....................birde ben tövbe ettim bu motorlara binmeye....sürücünün keyfi yerinde ama arka tafata oturmaktan korkuyorum |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: ADANA'da sezon açılışı ve Tek Teker Arif Show Adanalımısın sen yoksa? Motosiklette arkaya oturan kim olursa olsun tedirgin olur.. Yolu açık net gören odur..
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 522 Rep: 51748 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ADANA'da sezon açılışı ve Tek Teker Arif Show İnledi ADANA !!!!! Motor sesleri ile.Her köşede polis oto ları yakalayana aşkolsun...Hondalar,Suzukiler.......Adana coştu,Adana uçtu,Adana motor rüzgarıyla geçti kendinden.....emeğine sağlık...resimler harika,ben eklemeyi bilsem bendeki resimlerede bakmanızı çok isterdim.....Bu aşk başka bir aşk,bu sevda başka bir sevda tarifsiz...... |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: ADANA'da sezon açılışı ve Tek Teker Arif Show Evet söylediklerinize katılıyorum bir motordelisi olarak.. Çok yakında Konya'da yaza merhaba diyecek paylaşacağım sizlerle fotoları inş..
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |