![]() |
|
| | |||||||
Otomobil katogorisi Motorsiklet forumu içinde "Son modelsaldırı motorsikleti.." başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. Hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34696 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son modelsaldırı motorsikleti.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 346 Rep: 34307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Son modelsaldırı motorsikleti.. bence motorsikletin eksoz borusuna bir silah özellikle taramalı Tüfek konulmalı idi ? neden mi Arkadakileri lastikleri delikdeşik bırakıp daha hızlı gitmek için |
| | |
| | #3 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Son modelsaldırı motorsikleti.. Alıntı:
eksozda sılah vardır belkıde dusman gorup ısı uyanmasın dıye gızlenmıstır | |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Son modelsaldırı motorsikleti.. Daha öncede görmüştüm bunu ve buna benzerlerini.. Çok hoş bir cors motosikleti sanırım kullanılmıyor teşhir için bu tür motorlar.. Teşekkürler paylaşımınız için..
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34696 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Son modelsaldırı motorsikleti.. Arkadaşlar valla hiç anlamam ama hani kardeşim dediğim biri var o ilgileniyo diye eklemiştim :))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Son modelsaldırı motorsikleti.. Teşekkürler her zaman motosikletli paylaşımları sevmişimdir..
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34696 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Son modelsaldırı motorsikleti.. Ne demek efendim ama anlamıyorum demek şimdi paylaşım da olmaz:))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |