![]() |
| | |||||||
Otomobil katogorisi Motorsiklet forumu içinde "Kawasaki 'yi biraz yakından tanıyalım ;)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kawasaki 'yi biraz yakın tanıyalım ;) Kawasaki Kawasaki Firmasına ait ürettiği her şey burada. Müze gibi bir yer. :-) Haydi Kawasaki nerede? Üretiliyor görelim. ;) Şimdi geldi Kawasaki ile yakından ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Kawasaki 'yi biraz yakından tanıyalım ;) Kawasaki 'yi biraz yakın tanıyalım ;) Kawasaki Kawasaki Firmasına ait ürettiği her şey burada. Müze gibi bir yer. :-) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haydi Kawasaki nerede? Üretiliyor görelim. ;) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi geldi Kawasaki ile yakından tanışmaya. Test etmeye hazırlanın hangi Motosikleti istiyorsanız. :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bay. Shinichi Tamba , Kawasaki 'nin kıdemli VIP'i |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kawasaki 'yi biraz yakından tanıyalım ;) Motor merakınız var anlaşılan ..Kawasaki güzel motorlar üretiyor,ama benim tercihim SUZİKİ HAYABUSA olağanüstü bir güzellik ve olağanüstü bir performans..Rüzgarınız bol olsun... |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Kawasaki 'yi biraz yakından tanıyalım ;) evet motosiklet hayranlıgından öte bir şey hastalık diyebiliriz.. suzuki hayabusa evet çok şık karizma bir motosiklet ama Kawasaki ZZR 1400 unutmamak lazım dünyada en hızlı motosiklet şuanda.. |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kawasaki 'yi biraz yakından tanıyalım ;) Doğrudur....fakat ben sizin kadar uzman değilim sadece fırsat buldukça biniyorum ve o yüzden 2008 hayabusa dedim ne yaparsın burası adana ve en iyisi bu:))) |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Kawasaki 'yi biraz yakından tanıyalım ;) söylediklerim yanlış algılanmasın motorun iyi kötüsü yok ben bir Kawasaki hayranıyım dedim ya hayabusanın hakkını yememek lazım boşuna dememişler hayal buysa diye |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| kawasaki, motor, motorsiklet |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |