FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ONLİNE > Supermeydan Arşiv > Secim 2007

Nerde vizyon?,Hani misyon?

Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "Nerde vizyon?,Hani misyon?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Son gunlerde tv haber bultenlerinde goruyoruz Yıllarca sag partilerde milletvekilligi bakanlık yapmıs bazı kisilerin Sol partilere gecmesini cok yadırgadım.Turkiyede yıllarca sag sol oyununu sahneye koyanların herhangi bir gorusu,misyonu olmadıgı birkez ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-05-2007, 07:53 AM   #1
Uye Grubu

KopiLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes doğar yasar ve ölür.Önemli olan hayatı nasıl yaşadığınızdır

Blog Mesajları: 19
KopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyor
Nerde vizyon?,Hani misyon?

Son gunlerde tv haber bultenlerinde goruyoruz Yıllarca sag partilerde milletvekilligi bakanlık yapmıs bazı kisilerin Sol partilere gecmesini cok yadırgadım.Turkiyede yıllarca sag sol oyununu sahneye koyanların herhangi bir gorusu,misyonu olmadıgı birkez daha ortaya cıktı.

Bu konuda sizin fikirleriniz nedir?
KopiLL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 23-05-2007, 08:34 AM   #2
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor
Cevap: Nerde vizyon?,Hani misyon?

Aslında ben sana katılmıyorum.
Aslına bakarsan sağ ve sol partiler birbirinden çok da farklı değiller.
Hele hele daha önceki söylemlerinde daha dikkatli kelimeler kullandılar ise hiç bir zararı yok.
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 23-05-2007, 10:02 AM   #3
Yeni Kayıt

gunesin kizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

gunesin kizi is on a distinguished road

SELAM BEN İKİNİZEDE KATILMIYORUM SAG VE SOL PARTİLER BİRBİRİNDEN FARKLI AMAÇLARI, YAPTIKLARI, YAPAMADIKLARI , DÜŞÜNCELERİ ,KİMLERİ KORUDUKLAR,CUMHURİYET TARİHDEN BERİ HERŞEY FARKLI EGER BU FARKI GÖZ ARDI EDİP KENDİ ÇIKARLARI VE MADDİYATLARI İÇİN SÖYLEDİKLERİNİ YALANLAR ,KENDİ FİKİRİNİN KARŞISIN DA OLURSA O KİŞİ İLE ALAKALI PARTİ İLE DEGİL......................ALLAH BİZLERİ SİYASET OYUNCAKLARINDAN KORUSUN........................................... ......................... AMİN
gunesin kizi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23-05-2007, 10:32 AM   #4
Aktif Uye

serseriozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dünya Bol olmuş neye yarar Ayakkabım Dar olduktan sonra !!

serseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyor
serseriozi - MSN üzeri Mesaj gönder serseriozi - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Arkadaşlar sağ,ve sol partiler arasında bencede fark yok

sonuçta hepsi iktidar olma çabası içerisinde

SAĞ veya SOL partinin Biliyorsunuz ki iktidarlık sonunda ki yapacakları ülkeyi nasıl yönetecekleri çok önemli,

Ben sadece kendi yorumlarımı belirtmek istedim

bu particilik oyunlarını sevmediğim için çok fazla da takip etmem

ama bana göre şuan ki devlete bakılırsa öncekilerden iyi olduğu kesin

saygılarımla
Alt 23-05-2007, 10:46 AM   #5
Yeni Kayıt

gunesin kizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

gunesin kizi is on a distinguished road

kusura bakmayın fark yok diyen arkadaşlar ya siz siyaset bilmiyorsunuz yada gerçeklerle alaknız yok ya peki fark yok ta bu ülkede ezanlar neden türkçe ye çevrildi , birçok kişi sag sol kavgasına girdi ve hapis yattı hadi onlar eski idi şidi yökün, genelkurmayın açıklamalarını okumadınız ve anlamıyorsunuz kusura bakmayın ama sag ve sol partiler FARKLI
gunesin kizi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil