![]() |
| | |||||||
Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "Nerde vizyon?,Hani misyon?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Son gunlerde tv haber bultenlerinde goruyoruz Yıllarca sag partilerde milletvekilligi bakanlık yapmıs bazı kisilerin Sol partilere gecmesini cok yadırgadım.Turkiyede yıllarca sag sol oyununu sahneye koyanların herhangi bir gorusu,misyonu olmadıgı birkez ..."
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 55 Rep: 5299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nerde vizyon?,Hani misyon? Son gunlerde tv haber bultenlerinde goruyoruz Yıllarca sag partilerde milletvekilligi bakanlık yapmıs bazı kisilerin Sol partilere gecmesini cok yadırgadım.Turkiyede yıllarca sag sol oyununu sahneye koyanların herhangi bir gorusu,misyonu olmadıgı birkez daha ortaya cıktı. Bu konuda sizin fikirleriniz nedir? |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Nerde vizyon?,Hani misyon? Aslında ben sana katılmıyorum. Aslına bakarsan sağ ve sol partiler birbirinden çok da farklı değiller. Hele hele daha önceki söylemlerinde daha dikkatli kelimeler kullandılar ise hiç bir zararı yok. |
| |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Nerde vizyon?,Hani misyon? SELAM BEN İKİNİZEDE KATILMIYORUM SAG VE SOL PARTİLER BİRBİRİNDEN FARKLI AMAÇLARI, YAPTIKLARI, YAPAMADIKLARI , DÜŞÜNCELERİ ,KİMLERİ KORUDUKLAR,CUMHURİYET TARİHDEN BERİ HERŞEY FARKLI EGER BU FARKI GÖZ ARDI EDİP KENDİ ÇIKARLARI VE MADDİYATLARI İÇİN SÖYLEDİKLERİNİ YALANLAR ,KENDİ FİKİRİNİN KARŞISIN DA OLURSA O KİŞİ İLE ALAKALI PARTİ İLE DEGİL......................ALLAH BİZLERİ SİYASET OYUNCAKLARINDAN KORUSUN........................................... ......................... AMİN |
| |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Nerde vizyon?,Hani misyon? Arkadaşlar sağ,ve sol partiler arasında bencede fark yok sonuçta hepsi iktidar olma çabası içerisinde SAĞ veya SOL partinin Biliyorsunuz ki iktidarlık sonunda ki yapacakları ülkeyi nasıl yönetecekleri çok önemli, Ben sadece kendi yorumlarımı belirtmek istedim bu particilik oyunlarını sevmediğim için çok fazla da takip etmem ama bana göre şuan ki devlete bakılırsa öncekilerden iyi olduğu kesin saygılarımla
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Nerde vizyon?,Hani misyon? kusura bakmayın fark yok diyen arkadaşlar ya siz siyaset bilmiyorsunuz yada gerçeklerle alaknız yok ya peki fark yok ta bu ülkede ezanlar neden türkçe ye çevrildi , birçok kişi sag sol kavgasına girdi ve hapis yattı hadi onlar eski idi şidi yökün, genelkurmayın açıklamalarını okumadınız ve anlamıyorsunuz kusura bakmayın ama sag ve sol partiler FARKLI |
| |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |