FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ONLİNE > Supermeydan Arşiv > Secim 2007

AKP 'ye karşı MHP-DP-CHP Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti

Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "AKP 'ye karşı MHP-DP-CHP Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti" başlıklı konu görüntüleniyor, "2007 Seçim 'inden sonra Büyük İhtimalle Meclise girecek Partiler MHP,DP,CHP arasında Cumhuriyete ve Laik İlkelere bağlı Geniş Tabanlı Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti kurulmasını uygun buluyorum.MHP,DP,CHP'den oluşacak Koalisyon Hükümetinin, AKP ve ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-05-2007, 06:14 PM   #1
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

cengiznp is on a distinguished road
AKP 'ye karşı MHP-DP-CHP Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti

2007 Seçim 'inden sonra Büyük İhtimalle Meclise girecek Partiler MHP,DP,CHP arasında Cumhuriyete ve Laik İlkelere bağlı Geniş Tabanlı Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti kurulmasını uygun buluyorum.MHP,DP,CHP'den oluşacak Koalisyon Hükümetinin, AKP ve İrticaya karşı Toplumun bütün kesimlerinde destek alacağını tahmin ediyorum.
cengiznp isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 07-06-2007, 07:55 PM   #2
Yeni Kayıt

dilara333 is on a distinguished road
Cevap: AKP 'ye karşı MHP-DP-CHP Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti

ben mhp ve chp nin aynı koalisyon içinde bulunabileceğine inanmıyorum akp ye karşı olsa bile.
dilara333 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 07-06-2007, 08:08 PM   #3
Yeni Uye

reiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

reiser will become famous soon enough
reiser - MSN üzeri Mesaj gönder

bence yanlış bı düşünce mhp ile chp aynı çatı altında bırlesemz
reiser isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-06-2007, 01:28 AM   #4
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
cengiznp´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
2007 Seçim 'inden sonra Büyük İhtimalle Meclise girecek Partiler MHP,DP,CHP arasında Cumhuriyete ve Laik İlkelere bağlı Geniş Tabanlı Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti kurulmasını uygun buluyorum.MHP,DP,CHP'den oluşacak Koalisyon Hükümetinin, AKP ve İrticaya karşı Toplumun bütün kesimlerinde destek alacağını tahmin ediyorum.
Toto oynar gibi tahmin ama üzgünüm fikrinize toplumun büyük kesimini temsil ettiğime inananlardanım ve katılmıyorum.
1- CHP başbakanlığın da mı koalisyon arzuluyorsun. DSP+ANAP+MHP gibi ver ozaman nasıl sağ koalisyon diyorsun?
2- Sanal düşmanınızı siz bile bilmeden kavram karmaşası ile (İRTİCA) yaptığınız sömürüye son verseniz de hizmete baksanız daha hayırlı olmaz mı MHP!li kardeş
erkişi isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 08-06-2007, 08:55 AM   #5
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Alıntı:
cengiznp´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi ben anlamadığım bir iki şey var.

Koalisyon kuran daha önceki hükümet ( DSP & ANAP & MHP ) zamanında başımıza gelenleri görmedinizde mi hala kolaisyon diyorsunuz.
Kimin iktidar olacağı umurumda bile değil ama iktidar olacak parti tek başına iktidar olmalı. Koalisyonlar ile hele hele de bu liderler ile ne kadar iş yapar Türkiye anlamadım.

Asıl anlamadığım ise İrtica kavramınız.
4,5 senedir bana somut bir İrtica tehdidi gösterebilirmisiniz size zahmet. Bu kadar İrtica var ise madem
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-06-2007, 12:27 PM   #6
Yeni Kayıt

dünya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dünya is on a distinguished road

Alıntı:
impex´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi ben anlamadığım bir iki şey var.

Koalisyon kuran daha önceki hükümet ( DSP & ANAP & MHP ) zamanında başımıza gelenleri görmedinizde mi hala kolaisyon diyorsunuz.
Kimin iktidar olacağı umurumda bile değil ama iktidar olacak parti tek başına iktidar olmalı. Koalisyonlar ile hele hele de bu liderler ile ne kadar iş yapar Türkiye anlamadım.

Asıl anlamadığım ise İrtica kavramınız.
4,5 senedir bana somut bir İrtica tehdidi gösterebilirmisiniz size zahmet. Bu kadar İrtica var ise madem
egitimde atatürk resimlerini kaldırıp hüseyin çeliğin kitaplara konması ve içeriğinin cumhuriyet doğrultusundan saptırılması ,özelleştirilen yerlerin kendi düşüncesini temsil eden iş adamlarına verilmesi .almanyada ve diğer ülkelerde vatandaştan para toplayan isimleri biliniyor.kendi amaçları için kullanılması tsk açıkladığı gibi küçük çocukların bazı yerlerde din adına kullanılması.daha birçok şey. sonra iktidar tek parti olaraK %50 de gelse o ülkenin halkının hepsini temsil ettiği anl***** gelmiyor.o ülkede demokrasi olmuyor .ha diger partileri temsil eden halkla bütünleşirse mesele yok .

Konu dünya tarafından (08-06-2007 Saat 12:35 PM ) değiştirilmiştir..
dünya isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-06-2007, 12:44 PM   #7
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Dünya nick li arkadaşın forumda GENÇ parti propogandası yaptığını hatırlıyordum, oradada soyut ve dayatmalarla sölerini sürdürüyordu şimdide öyle yapmışYazısından alıntı"egitimde atatürk resimlerini kaldırıp hüseyin çeliğin kitaplara konması ve içeriğinin cumhuriyet doğrultusundan saptırılması ,özelleştirilen yerlerin kendi düşüncesini temsil eden iş adamlarına verilmesi .almanyada ve diğer ülkelerde vatandaştan para toplayan isimleri biliniyor" arkadaşım senin savunduklarına da böyle söyleyemlere bu formda karşı çıktık. ama sen onlardan da tutarsız şekilde iftiralara varan söylemlerle sohbete katılıyorsun ve soyut (delilsiz) buna son verirseniz sevinirim.
erkişi isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 08-06-2007, 05:23 PM   #8
Yeni Kayıt

Alıntı:
yönetyrd´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dünya nick li arkadaşın forumda GENÇ parti propogandası yaptığını hatırlıyordum, oradada soyut ve dayatmalarla sölerini sürdürüyordu şimdide öyle yapmışYazısından alıntı"egitimde atatürk resimlerini kaldırıp hüseyin çeliğin kitaplara konması ve içeriğinin cumhuriyet doğrultusundan saptırılması ,özelleştirilen yerlerin kendi düşüncesini temsil eden iş adamlarına verilmesi .almanyada ve diğer ülkelerde vatandaştan para toplayan isimleri biliniyor" arkadaşım senin savunduklarına da böyle söyleyemlere bu formda karşı çıktık. ama sen onlardan da tutarsız şekilde iftiralara varan söylemlerle sohbete katılıyorsun ve soyut (delilsiz) buna son verirseniz sevinirim.
bunların hepsi delilli zamanı gelince açıklanacak.sizde istediğiniz partiden bahsedebilirsiniz herkes değerlendirir.sonra genç partinin poragandasını yapmadım.yapmam.o zaman diğer arkadaşlarında diğer partileri foruma vermesi sana göre prapakanda .bana göre herkesin düşüncesini saygı sınırlarında söylemesi demokrasi yargılanmadan temize çıkmadan.ama şuan dokunulmazlığı olup hakkında bir sürü davası olan kişiler.önce bir yargılansın temize çıksın .ondan sonra siyaset yapsın.niye genç parti bir suçu olsaydı lideri bugunki iktidarın gücüyle çoktan hapisteydi.demekki herşey iftiraymış ben buna bakarım.ve oyum genç partiye.şahsi fikrimdir.

birde bu anketi yapan arkadaş mhp programında ne dışarda NE İÇERDE birleşme yok tek başına iktidar dedikten sonra dahada birleşme diyorsunuz.

yarası olan gocunur.

Konu dünya tarafından (08-06-2007 Saat 06:09 PM ) değiştirilmiştir..
Alt 08-06-2007, 06:18 PM   #9
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Alıntı:
dünya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
egitimde atatürk resimlerini kaldırıp hüseyin çeliğin kitaplara konması ve içeriğinin cumhuriyet doğrultusundan saptırılması ,özelleştirilen yerlerin kendi düşüncesini temsil eden iş adamlarına verilmesi .almanyada ve diğer ülkelerde vatandaştan para toplayan isimleri biliniyor.kendi amaçları için kullanılması tsk açıkladığı gibi küçük çocukların bazı yerlerde din adına kullanılması.daha birçok şey. sonra iktidar tek parti olaraK %50 de gelse o ülkenin halkının hepsini temsil ettiği anl***** gelmiyor.o ülkede demokrasi olmuyor .ha diger partileri temsil eden halkla bütünleşirse mesele yok .
Merak ettim hangi kitaptan Atatürk resmi kaldırıldı.
Ortalığa yalan haber atılıyor bir defa duyan bazıları bunu gerçek gibi lanse ediyor sonra yalan haber tezkip ediliyor ama kimse duymuyor ( duymak istemiyor )

Yurtdışında vatandaştan para toplayan gruplar sadece bir kısım mı sizce???

Çocukların programda kullanılması diyorsun. Ne yaptı çocuklar ilahi söyledi ki bu da sanırım irtica değil.
Hatta o programlarda Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri indirildi haberleri de yapıldı ve yalanlandı.

İrtica = Gericilik ve bu ülkede gericiliği kimler yapmıyor ki. ( tabii havuzunda milyon dolarlık sahte kontor bulunması gibi şeyler de çok önemli değil )

saygılarımla
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-06-2007, 06:30 PM   #10
Yeni Kayıt

Alıntı:
impex´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merak ettim hangi kitaptan Atatürk resmi kaldırıldı.
Ortalığa yalan haber atılıyor bir defa duyan bazıları bunu gerçek gibi lanse ediyor sonra yalan haber tezkip ediliyor ama kimse duymuyor ( duymak istemiyor )

Yurtdışında vatandaştan para toplayan gruplar sadece bir kısım mı sizce???

Çocukların programda kullanılması diyorsun. Ne yaptı çocuklar ilahi söyledi ki bu da sanırım irtica değil.
Hatta o programlarda Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri indirildi haberleri de yapıldı ve yalanlandı.

İrtica = Gericilik ve bu ülkede gericiliği kimler yapmıyor ki. ( tabii havuzunda milyon dolarlık sahte kontor bulunması gibi şeyler de çok önemli değil )

saygılarımla
yapmıyormu deyip yapılanları DÜŞÜNCENE UYDUĞU İÇİN tasvip ediyor gibi konuşuyorsun .ben ne irticayi nede bölüçülüğü taSVİP ETMİYORUM. SAHTE KONTÜR YAKALANDIDA BENDE SORU YORUM 4,5 senedir. iktidarın her gücü var .niye genç parti lideri dokunulmazlığı yok niye hapiste değil.

Konu dünya tarafından (08-06-2007 Saat 06:35 PM ) değiştirilmiştir..

Seçenekler
Stil