![]() |
| | |||||||
Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "AKP 'ye karşı MHP-DP-CHP Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti" başlıklı konu görüntüleniyor, "2007 Seçim 'inden sonra Büyük İhtimalle Meclise girecek Partiler MHP,DP,CHP arasında Cumhuriyete ve Laik İlkelere bağlı Geniş Tabanlı Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti kurulmasını uygun buluyorum.MHP,DP,CHP'den oluşacak Koalisyon Hükümetinin, AKP ve ..."
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | AKP 'ye karşı MHP-DP-CHP Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti 2007 Seçim 'inden sonra Büyük İhtimalle Meclise girecek Partiler MHP,DP,CHP arasında Cumhuriyete ve Laik İlkelere bağlı Geniş Tabanlı Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti kurulmasını uygun buluyorum.MHP,DP,CHP'den oluşacak Koalisyon Hükümetinin, AKP ve İrticaya karşı Toplumun bütün kesimlerinde destek alacağını tahmin ediyorum. |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: AKP 'ye karşı MHP-DP-CHP Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti ben mhp ve chp nin aynı koalisyon içinde bulunabileceğine inanmıyorum akp ye karşı olsa bile. |
| |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: AKP 'ye karşı MHP-DP-CHP Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti bence yanlış bı düşünce mhp ile chp aynı çatı altında bırlesemz |
| |
| | #4 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP 'ye karşı MHP-DP-CHP Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti Alıntı:
1- CHP başbakanlığın da mı koalisyon arzuluyorsun. DSP+ANAP+MHP gibi ver ozaman nasıl sağ koalisyon diyorsun? 2- Sanal düşmanınızı siz bile bilmeden kavram karmaşası ile (İRTİCA) yaptığınız sömürüye son verseniz de hizmete baksanız daha hayırlı olmaz mı MHP!li kardeş | |
| |
| | #5 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: AKP 'ye karşı MHP-DP-CHP Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti Alıntı:
Koalisyon kuran daha önceki hükümet ( DSP & ANAP & MHP ) zamanında başımıza gelenleri görmedinizde mi hala kolaisyon diyorsunuz. Kimin iktidar olacağı umurumda bile değil ama iktidar olacak parti tek başına iktidar olmalı. Koalisyonlar ile hele hele de bu liderler ile ne kadar iş yapar Türkiye anlamadım. Asıl anlamadığım ise İrtica kavramınız. 4,5 senedir bana somut bir İrtica tehdidi gösterebilirmisiniz size zahmet. Bu kadar İrtica var ise madem | |
| |
| | #6 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: AKP 'ye karşı MHP-DP-CHP Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti Alıntı:
Konu dünya tarafından (08-06-2007 Saat 12:35 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AKP 'ye karşı MHP-DP-CHP Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti Dünya nick li arkadaşın forumda GENÇ parti propogandası yaptığını hatırlıyordum, oradada soyut ve dayatmalarla sölerini sürdürüyordu şimdide öyle yapmışYazısından alıntı"egitimde atatürk resimlerini kaldırıp hüseyin çeliğin kitaplara konması ve içeriğinin cumhuriyet doğrultusundan saptırılması ,özelleştirilen yerlerin kendi düşüncesini temsil eden iş adamlarına verilmesi .almanyada ve diğer ülkelerde vatandaştan para toplayan isimleri biliniyor" arkadaşım senin savunduklarına da böyle söyleyemlere bu formda karşı çıktık. ama sen onlardan da tutarsız şekilde iftiralara varan söylemlerle sohbete katılıyorsun ve soyut (delilsiz) buna son verirseniz sevinirim. |
| |
| | #8 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: AKP 'ye karşı MHP-DP-CHP Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti Alıntı:
birde bu anketi yapan arkadaş mhp programında ne dışarda NE İÇERDE birleşme yok tek başına iktidar dedikten sonra dahada birleşme diyorsunuz. yarası olan gocunur. Konu dünya tarafından (08-06-2007 Saat 06:09 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #9 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: AKP 'ye karşı MHP-DP-CHP Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti Alıntı:
Ortalığa yalan haber atılıyor bir defa duyan bazıları bunu gerçek gibi lanse ediyor sonra yalan haber tezkip ediliyor ama kimse duymuyor ( duymak istemiyor ) Yurtdışında vatandaştan para toplayan gruplar sadece bir kısım mı sizce??? Çocukların programda kullanılması diyorsun. Ne yaptı çocuklar ilahi söyledi ki bu da sanırım irtica değil. Hatta o programlarda Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri indirildi haberleri de yapıldı ve yalanlandı. İrtica = Gericilik ve bu ülkede gericiliği kimler yapmıyor ki. ( tabii havuzunda milyon dolarlık sahte kontor bulunması gibi şeyler de çok önemli değil ) saygılarımla | |
| |
| | #10 | |
__________________ yarası olan gocunur. Konu dünya tarafından (08-06-2007 Saat 06:35 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |