![]() |
| | |||||||
Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "AKP 'ye karşı MHP-DP-CHP Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu kadar kolay bir soruya cevap vermek kolay olacak üstadım. Neden bir yığın politikacı hapiste değil ile aynı cevap. Hukuk sistemimizdeki açıklar. Bir düşünelim benim bir şirketim var ve o ..."
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: AKP 'ye karşı MHP-DP-CHP Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti Bu kadar kolay bir soruya cevap vermek kolay olacak üstadım. Neden bir yığın politikacı hapiste değil ile aynı cevap. Hukuk sistemimizdeki açıklar. Bir düşünelim benim bir şirketim var ve o şirkette her türlü dolandırıcılık yapılmış. sadece şirket ortakları için tutuklama kararı var !!! Neden ???? Çünkü zaten herşey ona göre ayarlanmış... Bu gün gibi ortada. yalan mı ? Haaa bu arada Hasan Hüseyin Çelik'i bende sevmem ve hazırda politika yapan bir çok ismi. Hatta bazen Başbakan'ı dahi... Ama Şükür Ki Uzan'dan daha çok seviyorum onları. |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 663 Rep: 65233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lütfen isim vermeden ileriye gitmeden tartışalım.sınırı aşmadan rica ediyorum.
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| |
| | #13 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: AKP 'ye karşı MHP-DP-CHP Merkez Sağ Koalisyon Hükümeti Alıntı:
ilahi adalet kim haklıysa er veya geç tecelli edecektir.bundan kimsenin kuşkusu olmasın.
__________________ yarası olan gocunur. Konu dünya tarafından (08-06-2007 Saat 10:04 PM ) değiştirilmiştir. | |
| |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |