![]() |
| | |||||||
Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "BBPNİN OY PATLAMASI !!!BBP LİDERİ YAZICIOĞLU 32.GÜN PROGRAMINDA" başlıklı konu görüntüleniyor, "BBP LİDERİ YAZICIOĞLU 32. GÜN PROGRAMINDA Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, 17 Mayıs 2007 Perşembe (bugün) saat 00.00'da Kanal D'de yayınlanan 32. Gün programının konuğu olacak...."
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: İSTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | BBPNİN OY PATLAMASI !!!BBP LİDERİ YAZICIOĞLU 32.GÜN PROGRAMINDA BBP LİDERİ YAZICIOĞLU 32. GÜN PROGRAMINDA Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, 17 Mayıs 2007 Perşembe (bugün) saat 00.00'da Kanal D'de yayınlanan 32. Gün programının konuğu olacak. |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: BBPNİN OY PATLAMASI !!!BBP LİDERİ YAZICIOĞLU 32.GÜN PROGRAMINDA Bende bundan önceki seçimlerde BBP ye oy verdim ama artık ümidim kalmadı. Çünkü her gün daha az oy almaya başladı BBP Maalesef |
| |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: BBPNİN OY PATLAMASI !!!BBP LİDERİ YAZICIOĞLU 32.GÜN PROGRAMINDA bence yanlış düşünüyorsun,bende geçen seçimlerde bbp ye oy verdim.bbpnin oyları düşüşte değil yükseliştedir.anketler bence gerçeği yansıtmamaktadır.bbp nin oyları bugün itibariye % 6-7 civarında seçim zamanın da barajı zorlayacağına inanıyorum.oyum büyük birlik partisinedir. |
| |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BBPNİN OY PATLAMASI !!!BBP LİDERİ YAZICIOĞLU 32.GÜN PROGRAMINDA hatırlatdıhın için saol seyredeyim bakalım neler diyor sonra tartışırız |
| |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: BBPNİN OY PATLAMASI !!!BBP LİDERİ YAZICIOĞLU 32.GÜN PROGRAMINDA yazıcıoğlu 32.günde net konuştu ve bbpnin her geçen gün büyüyor.işte başkan işte lider.tutarlı dik,taviz vermeyen yazıcıoğluna türkiyenin ihtiyacı var.oylar B.B.P ye |
| |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |