![]() |
| | |||||||
Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "BBP bu şeçimde barajı aşacaktır? ya sizce ???" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yazıcıoğlu: Meclis'e seçtirmiyor, halka güvenmiyorsun ne istiyorsun sen? BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, cumhurbaşkanını halkın seçmesine karşı çıkan CHP lideri Deniz Baykal ile YÖK Başkanı Erdoğan Teziç'e sert tepki gösterdi. ..."
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: İSTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | BBP bu şeçimde barajı aşacaktır? ya sizce ??? Yazıcıoğlu: Meclis'e seçtirmiyor, halka güvenmiyorsun ne istiyorsun sen? BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, cumhurbaşkanını halkın seçmesine karşı çıkan CHP lideri Deniz Baykal ile YÖK Başkanı Erdoğan Teziç'e sert tepki gösterdi. Kriz ve darbe tehdidinde bulunan bu isimlerin Türk milletine güvenmediğini belirten Yazıcıoğlu, "Meclis seçsin, seçtirmiyorsun. Halka götürelim, güvenmiyorsun; ne diyorsun o zaman sen? Millet size mahkum mu? İlle sizin kalıplarınıza döktüğünüz şekildeki insanlar mı ülkeyi yönetecek?" dedi. Partisinin genişletilmiş il divan toplantısında konuşan BBP lideri, Anayasa paketine destek verdi. Bazı kesimlerin 'millete rağmen milleti idare etmeye çalıştığını' vurgulayan Yazıcıoğlu, "Bunlar vatandaşın içinde hiçbir zaman sofraya bağdaş kurmamış tipler." ifadesini kullandı. Yazıcıoğlu, özellikle YÖK Başkanı Teziç'e yüklendi: "YÖK Başkanı'nın korkusunu ben biliyorum. Onlar halktan korkuyorlar. Milletin değerlerinden korkuyorlar. Yasaklarlarla örgülenmiş duvarların arasında bilimsellikten uzak, milletin değerlerinden kopuk uzaylı gibi yaşıyorlar." Tandoğan ve Çağlayan'ın ardından İzmir'de düzenlenecek Cumhuriyet mitinglerini de değerlendiren Yazıcıoğlu, mitinglerin düzenlenmesini demokrasinin göstergesi olarak yorumladı. Herkesin meydanlara çıkma hakkının bulunduğuna dikkat çeken Yazıcıoğlu, ancak bu tür toplantıların örtülü yapılmasına karşı çıktı. Yazıcıoğlu, "Cumhuriyet mitinglerine H ve P harfi eklenmeli. CHP adınaysa muğlak olmamalı. Organizatörler açıklanmalı." ifadelerini kullandı. |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 346 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BBP bu şeçimde barajı aşacaktır? ya sizce ??? Ben siyasetle fazla ilgilenmem fakat Televizyonlardan ve gazetelerden okuyup cevremden aldıgım izlenime gore Benım sıralamam 1 : Ak Parti 2: CHP 3: MHP 4: Anap ve Dogruyol ortaklıgı Digerleri barajın altında kalır gibime geliyor |
| |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: BBP bu şeçimde barajı aşacaktır? ya sizce ??? bence anap ve doğruyol ortaklığı barajı açamıyacaktır.geçen gazete ve tv de izlediğim kadarıyla anap mardin il teşkilatı bu birlikteliği kabul etmeyip 700 kişilik gurupla istifa edip üstelik parti tabelalalrınıda çöpe atmışlardır.parti tabanlarında çok büyük tepki var.halka pek yansıtılmıyor ama barajı aşamıycaklarına inanıyorum.bence bu seçimlerin süpriz partisi BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ olacaktır. |
| |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: BBP bu şeçimde barajı aşacaktır? ya sizce ??? Valla zaten görünen de Sibel'in sıralaması gibi Lakin 4 numarada bir değişiklik olabilir. Genç Parti 4. parti olabilir bunun yanısıra kim olursa olsun 4. parti zannetmiyorum ki o 4. parti barajı aşsın. 3 partili bir meclis olur ve koalisyon hükümeti olur. Bu durumda chp ve Baykalı artık hiç susturamazlar maalesef |
| |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: BBP bu şeçimde barajı aşacaktır? ya sizce ??? benim sıralamam ise şu şekilde bence süPriz olabilir 1: Ak Parti 2: CHP 3: DYP 4: BBP Çünkü büyük birlik partisine çok büyük bir ilgi var.basın mhp yi şişirmeye çalışıyor ama mhp barajı aşamıycaktır.partideki istifalar üstüste yaşandı.ve partinin en üstdüzeyindeki kişiler bunlar.kim mi bunlar enis öksüz,mehmet gül,namık kemal zeybek,ramazan mirzaoğlu ve son olarak hüsnü yusuf gökalp |
| |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 77 Rep: 7535 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BBP bu şeçimde barajı aşacaktır? ya sizce ??? B.B.P .sinin oyları azda olsa yükselecek gibi gözüküyor fakat meclise gire bilecehi kesin gözükmüyor geçtihimiz seçimde A.K.P. nin oylarının bu derecede çıkması saadet partisi ve m.h.p. nin oylarını alması neticesinde olmuştur bu seçimde ise a.k.p. den ayrılan oylar saadet partisine m.h.p. sinden ayrılan oylarında B.B.P. sine gideceğine inanıyorum böylebir tablo karşısındada B.B.P. si ve saadet partisi birleşirlerse meclise girebileceklerini sanıyorum |
| |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |