![]() |
| | |||||||
Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "Turbanlı Bayan dısarı cıksın,Göz zevkimi bozuyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Kırşehirşehir'de Belediye Meclis toplantısını takip ederken "göz zevkimi bozuyorsun, çık dışarı" diye hakarete maruz kalan yerel Kırşehir Çınar Gazetesi muhabiri Fatma Alkan, CHP'li Belediye Meclis Üyesi Saadet Balcı'yı mahkemeye ..."
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| Uye Grubu ![]() | Turbanlı Bayan dısarı cıksın,Göz zevkimi bozuyor Alıntı:
Hayır! Turbanlı muhabir bayan arkada oturuyor. Meclis uyesinin arkadadamı gözu var onu anlamıs degilim :) Göz zevkin bozuluyorsa dönup arkana bakma efendim. | |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Turbanlı Bayan dısarı cıksın,Göz zevkimi bozuyor Hakkatten öyle ya,nedemek göz zevkim bozuluyo,Sadettin Balcının annesi yada ninesi türbanlı değilmi acaba nekadar ayıp bişey.Az bile yapmış muhabir! |
| |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Turbanlı Bayan dısarı cıksın,Göz zevkimi bozuyor BEN TURKIYE VATANDASHI DEYILIM..DIYER DEVLETDEN SIZLERLE HEMSOHBET OLUYORUM .FORUMDA BAZI SOHBETLERE RASTLADIM KI, HAKIKATAN GURUR VERICI OLUR. SON GUNLERDE TURKIYEDE SIYASI HADISELER COX GERGIN ...MEN 1990 YILINDAN BU HADISELERI SEYR EDIYOM ..AMMA BELE BIR HADISELER GORMEDIM .. EYER SIZLERE MARAGLIDIRSA BIR XARICI VETENDASH KIMI MENIM REYIM , ONDA DEYIM ESHIDIN INDIKI ZAMANDA TURKIYE EN FERAHLI DEVRINI INDIKI IGTIDARLA YASHAYIR...MENIM SIZLERE VESIIYETIM EYER ISTEYIRSINIZ KI ,AL BAYRAGINIZ DAIM DUSHMEN GOZU CHIKARTSIN ONDA GOYMAYIN BAYKAL KIMI SIYASI DEMOGOGLARI HAKIMIYYETE YAXIN DUSHSUN ,.NEINKI ONUN SERSEM IDEYALARINI DASHIYICILARI OLSUN.. |
| |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Turbanlı Bayan dısarı cıksın,Göz zevkimi bozuyor arkadaşlar hastaya kızılmaz ona ilaç yazılır bu kişi kendi bulunduğu patinin havasını soluduğu için böyle bir hastalığa yakalanmış bizler böyle kişilere kızmayalım onlara reçete yazalım ben bu reçeteyi sandıkta yazacağım der , onu büyük türkiye cumhuriyetinin adaletine havala ederim. |
| |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Rep Gücü: 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Turbanlı Bayan dısarı cıksın,Göz zevkimi bozuyor Birileri mi diyelim, bazıları mı, işte onlar tek boyutlu, tek taraflı, iki standartlı kişilerdir. İşlerine geldi mi düşünce özgürlüğü diye hop oturur hop kalkarlar, lakin bu özgürlük sadece ve sadece kendileri ve yandaşları içindir. Çeşitlilik, farklılık, başkalık deyip duruyorlar. İşlerine gelen çeşitliliği ve farklılığı kabul ediyorlar, işlerine gelmediklerini kabul etmiyorlar. Dindar müslüman kadın ve kızların başlarını örtmeleri bir çeşitlilik ve farklılık değil midir? |
| |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Turbanlı Bayan dısarı cıksın,Göz zevkimi bozuyor tabi adam haklı şöyle gögüsleri açık bi muhabir olsaydı karşısında gözleri bayram ederdi e biz alıştık toplum olarak kadının her reklamda malzeme edilmesina türbanlı biri göz zevkini bozmuş olabilir Allah hidayet versin ne diyeyim |
| |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |