![]() |
| | |||||||
Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "Uyan Turk" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu video belki birkac kişinin kulagına kupe olur ekliyorum, UYAN TURK EVLADI UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN..."
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Uyan Turk emeğe sağlık paylaşım için yaşasın zalimler için cehennem demekten başka bişey gelmiyor..=( |
| |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Uyan Turk YAA BU VİDEOYU NEREDEN İNDİREBİLİRİM. ÇOK ACİL LÜTFEN. MORA BENİ DUYUYORMUSUN. NEREDEN İNDİREBİLİRİM. |
| |
| | #4 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 55 Rep: 5299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Uyan Turk Alıntı:
http://www.fatihgenc.com/google-vide...video-indirme/ | |
| |
| | #5 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Uyan Turk Alıntı:
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| |
| | #6 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 12 ![]() | Cevap: Uyan Turk Alıntı:
Konu sadakatli tarafından (12-05-2007 Saat 02:27 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 55 Rep: 5299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Uyan Turk Her Ulkucuyum diyeni Tepemize cıkaracak halimiz yok. istanbulda butun ilegal (mafia)işleri yapalarda kendilerine ulkucuyum diyor. Ulkuculugun ne oldugunu bilenin yazacak birseyleri olur,Slogan atmakla Ulkucu olunmuyor maalesef. |
| |
| | #8 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 12 ![]() | Cevap: Uyan Turk Alıntı:
ben size ülkücümüsünüz diye atıfda bulundum cevap bu olmamalıydı bence.ben burada sloganda atmadım buda ayrı bir olay yazdıkların bir laf cambazlığından ibarettir sende çok iyi biliyorsunki bir ülkücü illegal yollarla değilde tamamen devletine,milletine ve maneviyetina has yollarla yasar. sevgiyle kal. | |
| |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 55 Rep: 5299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Uyan Turk Butun illegal işleri yapanlar ulkucudur demiyorum Butun illegal işleri yapanlar kendilerine ulkucu diyor diye yazmısım,Bu iki kelime arasındaki farkı cozemiyorsan Benım senınle tartısmam. Kal Saglıcakla |
| |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 12 ![]() | Cevap: Uyan Turk demişdim ya sen laf cambazlığı yapıyorsun,buna inanki sen bana ne ülkücülüğü nede neyi neden ayıracağımı öyretemezsin.öte yandan farzetki ben çözemedim bana yada bunu birbaşkası yazsa böylebir cevap vermen seni daha iyi tarif ediyor . |
| |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |