![]() |
| | |||||||
Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "Yeni Cumhurbaşkanı Adayımız" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: atmaca34 ´isimli üyeden Alıntı cumhurun sözlük manasını daha önce açıklamıştım buna göre düşünürsek çoğunluhun istedihi herkesi kabul ederim laik veya anti laik sosyalist veya anti sosyalist başka saymaya gerek ..."
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Yeni Cumhurbaşkanı Adayımız Alıntı:
yani şuan mevcut kurumdakilerin yani millet meclisinin iradesiyle seçilecektir önceden de böyleydi şimdidide böyle olacak zaten bu hükümet 2001de gelmedimi cumhurbaşkanınıda seçeceği belli idi neden bu kadar polimik yapılıyor anlamadım eğer halk bu hükümeti seçtiyse onun kararı hakimdir. | |
| |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Yeni Cumhurbaşkanı Adayımız atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster evet arkadaşlar illede biri cumhurun başkanı olacaksa benim için eniyi aday BÜLENT ARINÇ başka tanımam ikinci aday sorarsanız kendimi görüyorum Kesinlikle Katılıyorum Adam Hiç Br Konuda Taviz Vermiyor... |
| |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Cumhurbaşkanı Adayımız Türkiye'de aranılan Cumhurbaşkanı... Dindar olmayacak. Düşünce hürriyetine taraftar olmayacak. Dini tatbikatı olmayacak. Eşi ve ailesi Batı hayat tarzını benimsemiş olacak. Ülkenin dominant dini olan İslam'a karşı sıcak bakmayacak. istenilen bu vasıflara göre Cumhurbaşkanı aramaya hiç gerek yok. Artık uzaktan kumanda sistemleri çok gelişti. Pekala bu cihazlarla vaziyet idare edilir. Benim adayım sarı çizmeli mehmet ağa... Dalga geçmiyorum. Bunlar Ülkemizin gerçekleri... |
| |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Cumhurbaşkanı Adayımız arkadaşlar beklenen gün geldi sayılır az kaldı bakalım görecez türkiyemiz için hayırlı olan kimse o gelsin diyorum. millet vekillerine tavsiyem süpermeydan paylaşımcılarının düşünceleri dorultusunda karar verirlerse bu ülke halkının kimi istedihini daha iyi anlayabilirler der ve tüm arkadaşlara saygılar sunarım |
| |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Yeni Cumhurbaşkanı Adayımız bana göre abdullah gül cumhurbaşkanlığı için biçilmiş kaftan bazı yaygaracılar halkın durumdan memnun olmadığını söylüyor acaba kaç sefer halkın içine girdilerde halkın fikrini biliyorlar. kimse halk adına konuşmasın. önümüzdeki seçimlerde halk cevabını verecektir. önümüzdeki 7 yıl abdullah gülün cumhurbaşkanlığı ve erdoğanın başbakanlığında geçecektir inşallah. |
| |
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Cumhurbaşkanı Adayımız bu ülkeye hizmet veren her kim olursa olsun yanındayız bu ülkeyi karınlağa götürmek isteyenler başarılı olamayacaklardır gül ayrım yapmadan nezaketende olsa her kişi ve gurupla görüşmek istemesiyle nasıl bütünleştirici bir aday olduğunu bir kes daha göstermiştir . görüşmeye tahammülü olmayanlarda kendilerini göstermişlerdir? |
| |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |