FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ONLİNE > Supermeydan Arşiv > Secim 2007

Yeni Cumhurbaşkanı Adayımız

Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "Yeni Cumhurbaşkanı Adayımız" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: atmaca34 ´isimli üyeden Alıntı cumhurun sözlük manasını daha önce açıklamıştım buna göre düşünürsek çoğunluhun istedihi herkesi kabul ederim laik veya anti laik sosyalist veya anti sosyalist başka saymaya gerek ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-04-2007, 11:23 PM   #11
Yeni Kayıt

eylul74 is on a distinguished road
Cevap: Yeni Cumhurbaşkanı Adayımız

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
cumhurun sözlük manasını daha önce açıklamıştım buna göre düşünürsek çoğunluhun istedihi herkesi kabul ederim laik veya anti laik sosyalist veya anti sosyalist başka saymaya gerek yok sanırım
her kim olursa olsun yeterki seçilmişlerin istehiyle olsun kabulümdür
NE SAATLER GERİ ALINIR NEDE İNSANLAR YÜZYIL GERİYE GİDER
Bu konudada sana katılıyorum yani şuan mevcut kurumdakilerin yani millet meclisinin iradesiyle seçilecektir önceden de böyleydi şimdidide böyle olacak zaten bu hükümet 2001de gelmedimi cumhurbaşkanınıda seçeceği belli idi neden bu kadar polimik yapılıyor anlamadım eğer halk bu hükümeti seçtiyse onun kararı hakimdir.
eylul74 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 09-04-2007, 11:28 PM   #12
Yeni Kayıt

death_cellat is on a distinguished road

atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet arkadaşlar illede biri cumhurun başkanı olacaksa benim için eniyi aday
BÜLENT ARINÇ başka tanımam ikinci aday sorarsanız kendimi görüyorum

Kesinlikle Katılıyorum Adam Hiç Br Konuda Taviz Vermiyor...
death_cellat isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 10-04-2007, 12:13 AM   #13
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Türkiye'de aranılan Cumhurbaşkanı...

Dindar olmayacak.
Düşünce hürriyetine taraftar olmayacak.
Dini tatbikatı olmayacak.
Eşi ve ailesi Batı hayat tarzını benimsemiş olacak.
Ülkenin dominant dini olan İslam'a karşı sıcak bakmayacak.

istenilen bu vasıflara göre Cumhurbaşkanı aramaya hiç gerek yok.
Artık uzaktan kumanda sistemleri çok gelişti.
Pekala bu cihazlarla vaziyet idare edilir.
Benim adayım sarı çizmeli mehmet ağa...
Dalga geçmiyorum.
Bunlar Ülkemizin gerçekleri...
hakan2034 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-04-2007, 12:52 AM   #14
Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

arkadaşlar beklenen gün geldi sayılır az kaldı bakalım görecez türkiyemiz için hayırlı olan kimse o gelsin diyorum.

millet vekillerine tavsiyem süpermeydan paylaşımcılarının düşünceleri dorultusunda karar verirlerse bu ülke halkının kimi istedihini daha iyi anlayabilirler der
ve tüm arkadaşlara saygılar sunarım
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26-04-2007, 06:49 PM   #15
Yeni Kayıt

trabzonlu is on a distinguished road

bana göre abdullah gül cumhurbaşkanlığı için biçilmiş kaftan bazı yaygaracılar halkın durumdan memnun olmadığını söylüyor acaba kaç sefer halkın içine girdilerde halkın fikrini biliyorlar. kimse halk adına konuşmasın. önümüzdeki seçimlerde halk cevabını verecektir. önümüzdeki 7 yıl abdullah gülün cumhurbaşkanlığı ve erdoğanın başbakanlığında geçecektir inşallah.
trabzonlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26-04-2007, 11:28 PM   #16
Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

bu ülkeye hizmet veren her kim olursa olsun yanındayız bu ülkeyi karınlağa götürmek isteyenler başarılı olamayacaklardır gül ayrım yapmadan nezaketende olsa her kişi ve gurupla görüşmek istemesiyle nasıl bütünleştirici bir aday olduğunu bir kes daha göstermiştir .
görüşmeye tahammülü olmayanlarda kendilerini göstermişlerdir?
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil