![]() |
| | |||||||
Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "Basbakan Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa" başlıklı konu görüntüleniyor, "Basbakan Sayın Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa 2007 genel secimlerinde Oyunuzu AKP ye verirmisiniz?..."
| Anketimiz: Basbakan Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa secimlerde Oyunuzu AKP ye verirmisiniz? | |||
| Evet Veririm | | 7 | 31,82% |
| Hayır Vermem | | 15 | 68,18% |
| Katılımcı sayısı: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Basbakan Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa Basbakan Sayın Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa 2007 genel secimlerinde Oyunuzu AKP ye verirmisiniz?
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 268 Rep: 26407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir kere cumhuriyete karşı olduğunu ve bu ülkeyi irandan beter bir hale getirmeye çalışan adama oy vermek ne kelime dönüpte su bile vermem.hatırlayın beyler 1989 da siirtte yaptığı açıklamalara cumhuriyete ve laikliğe ve temel unsurlarımıza karşı sarfettiği küfürler daha unutulmadı.değiştim politikaları ile ikiyüzlülüğünüde açıkça ortaya koymuştur.cumhuriyet karşıtı birinin cumhurbaşkanı olmak istemeside tamamen anayasayı kontrolü altına almak içindir.ülkenin en kazanç getiren kuruluşlarını satan,ülkenin en bakir en güzel yerlerini satanda başbakandır.ülkenin tamamen işşizlik oranı azalmak yerine dahada artmıştır.sürekli övünülüp duran istanbulun metrosunu ve su sorununuda erdoğan belediye döneminde kendi çözmemiştir.1988-1989 da bedrettin dalan metro ve su kollektörleri için ödenek ayırıp temellerini bizzat kendi atmıştır.bunlar hazıra gelip konmuş ve tüm ihaleleri tüzüğe aykırı biçimde kendi yandaşlarına vererek ceplerini doldurup ve diğer seçimler için yandaş kazanmıştır.halen ülkeyi satıp en değerli ve kar marjı çok yüksek olan enka ve tüpraşı bile satmıştırlar ve telekomda dahil ve daha niceleri.bu ülke kanıyla,canıyla savaşan atalarımızın bize yadigarıdır ve hiçbir güç bunu değiştiremez biz ezelden beri hür yaşadık hür yaşarız.şu anda cumhuriyet karşısındaki potansiyel tehlikenin umarım herkes farkındadır gerçi en güvendiğimiz ordumuzda sürekli güven tazelemekte ve bu tehlikeye gözdağı vermekte belkide cevabı halk verecek ama şu unutulmasınki okadar şehitin kanıyla suladığı bu topraklarda bu vatanda bu bayrak altında hainlere göz yummayacağız.seçimler yaklaştığı için öyle çıkıpta bilboardlarda poz veripte masal anlatmakla olmuyo bu işler posterde verilen mesaj tamamen oy toplamak için kılıktan kılığa nasıl girildiğinin belgesidir poster hala hafızanızdadır umarım bu milletin böyle yalanlara ve ikiyüzlülüğe karnı tok.adamlar yıllardır kimsenin cüret edipte bizden isteyemediği kıbrısın anahtarlarını çilingirle birlikte sattı ne yazıkki.muhalefet bile bunlara karşı çıktığı için adam sokak ağzı ile siyaset yapıyor gerçi övünüp durduğu kasımpaşalı başbakanımızın kültürü için bu bile fazla böyle kişilerin cumhurbaşkanı olmasına bu ulus izin vermeyecektir.önce kendini yetiştirsin sonra sokak ağzıyla siyaset yapmayı bıraksın bir kere başbakanın kültürü yokki cumhurbaşkanlığı yapmaya gerçi başbakanlık yapması bile normal değil ve önümüzdeki seçimlerde sandık başında yaptığı icraatlerin(ülkeyi satmak)semeresini alacaktır. |
| |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Basbakan Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa Arkadaslar Yukarıda sozu edilen kisi istemesenizde ,begenmesenizde Turkiye Cumhuriyeti'nin Basbakanıdır,Lutfen yorumarınızı yazarken daha dikkatli olun İspatlayamayacagınız iddialarda bulunmayın. Kendinizide,sitemizide zor durumda bırakmayın Bundan sonraki yazılarınızda daha dikkatlı olacagınızı umarak konuyu kilitlemiyorum
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: Basbakan Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa Ne R.T. Erdoğan'ı savunurum nede bir başkasını... Ama kanıtlayamayacağınız cümleler kurmamak gerekli... Ben Şunu fark ettim herkes kötülüyor bu adamı fakat gördüğüm kadarıyla paramız yok diyenler altlarına son model arabalar çekiyor. Kimse diyemezki ekonomi sadece grafik üzerindeki butonlardan oluşuyor. Ben buna yalan derim... Adam barakada oturuyor ama altında 2007 model opel vectra alabiliyorsa bir ülkede o zaman o ülke ataktadır ve kriz palavradır...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| |
| | #5 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 Rep: 488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Basbakan Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa Alıntı:
Başbakanı yorumundan anladığım kadarıyla herkesten iyi tanıyosun.o zaman Başbakanın da meşhur bi lafı var onu da hepimizden iyi bilmen gerek.haa nedir olaf diye sorarsan her seferinde hep diyo ya iki koyun gütmemiş insanlar diye.bence sen de aynen öylesin iki koyun gütmeyen ama yoruma sallamaya gelince ana muhalefetin yaptığından başkasını yapmıyan aciz başkalarının söyledikleriyle geçinen ispata sıra gelince bazıları gibi eeee uuuu kemmm kümm gibi yapanların tetikçiliğine soyunmuş gibisin..bence adam gayet uzlaşmacı evet doğruur sokak ağzıyla konuşuyo çünkü o da bizim gibi sokaklardan gelen bir insan bazıları gibi sonradan olma burjuva değil..değil çünkü biyerlerde oturup habire dalkavukluk yapmıyo.. | |
| |
| | #6 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 268 Rep: 26407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
anlayana sivri sinek saz,anlamayana davul zurna az.............bir kaç söz daha eklemek istedim artık ideoloji bitti hem de tüm dünyada artık herkes ekmeğinin derdinde dostum artık simsarlık yapmayı bırakda gerçekleri gör. it ürür,kervan yürür. | |
| |
| | #7 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 Rep: 488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Basbakan Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa Alıntı:
o örneğini verdiğin şahsiyet olan aziz nesin vakfında olanlarıda görüyoruz ordaki şahsiyetler birbirlerini beceriyolar.şimdi diyeceksinki ne alaka bu konu ..onu da söyleyeyim konu başbakan cumhurbaşkanı seçilirse akpartiye oy verip vermemek ya sen birden maliye bakanına atladın da o manada söyleyeyim dedim.işin doğrusu maliye bakanını ben de sevmiyorum ve de tasvip etmiyorum hatta akpartinin ve de hükümetin yüzkarası diyebilirim.ama konumuz tayyip erdoğan tabi şimdiye kadar böyle bir başbakan görmediğin için sende şaşırıysun tabi .. yaşın eee yaşın gereği bundan önceki hortumcu ve üçkağıtçı hükümetleri anımsadığın için tabi bünyen kaldıramıyo... gelelim sonuç bölümüne bana atasözü ve özdeyiş benzeri sözlerle atıfta bulunuyon ya bende sana söyle diyeyim o zaman it de sensin kervan da senin zihniyetinde olanlar . Sen kimsinde bana böyle laflar ediyosun , dishonourable adam gibi iki satır yazsana senin güttüğün koyun kadar benim dürttüğüm senin zihniyetinde olan şahsiyetler var bunu aklına iyice sok brat.akıllı uslu olmayı sen ve senin gibiler öğrenmedikçe bu ülkede ilerleme olmaz. Konu blackdiamond tarafından (11-01-2007 Saat 08:58 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Basbakan Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa KARSILIKLI HAKARET ICEREN SOZLER SARFEDILDIGI VE BU TARTISMANIN AMACINI ASTIGINI DUSUNEREK , FORUM KURALLARIMIZ GEREGI KONUYU KAPATIYORUM
| |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |