![]() |
| | |||||||
Supermeydan Arşiv katogorisi Secim 2007 forumu içinde "reiser_CcC" başlıklı konu görüntüleniyor, "S.a kardeşlerım burda hiç ülkücü yokmu ya msjları beklıyorum CcC Kurtlar puslu havada Toplandı Ankarada Giden Heybetli Çınar Milyonlarsa Arkada Yandı Yürekler Yandı Yagan Kagrıler Sönmez Milyonlar Bir Agızdan Diyor ..."
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | reiser_CcC S.a kardeşlerım burda hiç ülkücü yokmu ya msjları beklıyorum CcC Kurtlar puslu havada Toplandı Ankarada Giden Heybetli Çınar Milyonlarsa Arkada Yandı Yürekler Yandı Yagan Kagrıler Sönmez Milyonlar Bir Agızdan Diyor BAŞBUĞLAR ÖLMEZZ_ _CcC_REİSER_CcC_ |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | cellatlara ölüm yok abicim ;) |
| |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | reiser_CcC S.a Bozkurtsaka Hosgeldin Bundan Sonra Yalniz Diiliz ÜlkÜcÜyÜm Dİyen Ama Olmayan L....klar Var |
| |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: reiser_CcC buyur kardeş ben varım allaha şükür |
| |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: reiser_CcC Bir açıklama.... Ülkücülük diye bir kavram yoktur ÜLKÜ ocakları üyesi vardır... Bir Soru ? Ülkü Ocaklarının Kurallarını ve Özelliklerini Sayar Mısınız Bana ? Ve Ülkü Ne Demek ? Cevaplarsanız sevinirim
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: reiser_CcC ÜLKÜCÜLÜK die bı kavarm yoqmudur yanı bırıne ben ulku ocagı uyesıyımmı dıceksın :) cok bılıosun hrlde hadı byby |
| |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | ÜLKEMİ BENİMSİYOR VATANIMI ÇOK SEVİYOR BAYRAĞIMI KANIMLA ÖZGÜRLÜĞÜMÜ HİLAL İLE SÜSLÜYOR DİNİMİ ÖZÜM KURANI İSE SÖZÜM BİLİYOR ÖZGÜRLÜĞÜMÜ CUMHURİYETİ KORUMAKLA SAĞLIYOR DÜŞMAN VE KAHBELERE KARŞI ÖNCELİKLE GÖNÜLDEN SAVAŞIYORUM EGER BUNLAR FAŞİSTLİKSE HERŞEYDEN ÖNCE RABBİME KUL SONRA ALLAHINA KADAR FAŞİSTİM!!! TTKY (Anlayan anlar; Anlamayana ise kapak olsun!) Yaradanin Selami üzerinize olsun Ülküdaslarim.. Allah bir daim Yar & Yardimcimiz olsun.. ((AMiN)) Saygi & Sevgiler gitmesi gereken yerlere! cCc_BoZKuRT864_cCc
__________________ Saygı & Sevgiler gitmesi gereken yerlere! cCc_BoZKuRT864_cCc |
| |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: reiser_CcC ben de burdayım arkadaşlarr ülkücü hareket engellenmedi engellenemez! "HEPİMİZ TÜRKÜZZ!" |
| |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: istanbul Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 14 ![]() | Cevap: reiser_CcC mod cerrah senı bılmediğin konularda aydınlatmak bana farz oldu,ilk önce geleyım ülkü ocaklarının amacına,ülkü Ocaklarının amacı gençlerin doğru sosyalleşmelerini, milli kimliklerini ve kültürlerini unutmadan geleceğe hazırlanmalarını sağlamaktır Rahmetli Başbuğun ifadesi ile fikrî ve fizikî anlamda amacı Türk Birliğinin önderliğini yapacak olan üstün vasıflı Türk yetiştirmektir... ÜLKÜCÜLÜK diye bir kavram vardır ideolojidir aslında bir nevi bunu dikkatle vurgulamak isterım,kısaca anlatmak gerekirse türk milletine bağlılık sevgi türkiye cumhuriyetıne bağlılık ve karşılıksız sadakat hizmetidir,ülkücülük millidir,kozmopolit değil milliyetçi karakterdedir,kavgayı savaşı değil,hoş görüyü sağlamayı arzular... ÜLKÜ'nün anl***** gelince Bi sevdadir ülkü bir amaç bir yoldur,ülkücü damarinda türk kani taşiyan o sevda uğruna yürüyen ileriye giden kahramandır... Ülküdaşlarıma selam olsun... Konu lazo_61 tarafından (05-03-2007 Saat 07:28 AM ) değiştirilmiştir. |
| |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: reiser_CcC Cerrah bey anladnız sız onu ..... |
| |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |